Kaftancıoğlu'ndan Afrin şehidinin ailesine ziyaret

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen Piyade Üstçavuş Fatih Mehmethan’ın ailesini ziyaret etti.

Yayınlanma: 28.03.2018 - 11:29
Abone Ol google-news

Şehit annesi Nihal Mehmethan, oğlunun şehadet haberini aldığı o anı anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Acılı anne, “Kızım daha içeri girerken ‘Anne, anne Fatih şehit olmuş, kardeşim şehit olmuş’ deyince ben o anda kurudum kaldım. Sadece dedim ki ‘Yoksa oğlumu parça parça mı getiriyorlar?’ Başka bir şey diyemedim” dedi.

Kaftancıoğlu şehit yakınları ve gazilerle buluştu: Şehitler arasında ayrım yapılıyor

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye'nin Afrin bölgesine yönelik gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı’nın 7. gününde şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Fatih Mehmethan'ın İstanbul Ümraniye'de yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu. CHP’li Kaftancıoğlu’nu Şehit Fatih Mehmethan’ın babası Mehmet ve annesi Nihal Mehmethan karşıladı. Şehidin annesi ve babasına uzun uzun sarılarak başsağlığı ve sabır dileyen Kaftancıoğlu, “Şehit olan tüm kardeşlerimize, tüm evlatlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

 “Yoksa oğlumu parça parça mı getiriyorlar”

 Duygusal anların yaşandığı ziyarette şehit annesi Nihal Mehmethan, oğlunun şehadet haberini aldığı anı anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

Acılı anne, o anları şöyle anlattı: “Ablası bizdeydi o gün. ‘Çıkayım süt alayım’ dedi. Saat dokuz buçuktu, ben de yatsı namazını kılayım madem dedim. Abdest aldım geldim, kızım da dışarı çıkmıştı. Önce kaymakamı görmüş sokakta. ‘Biraz ilerdeydiler ama yine içimden sormak geldi’ diyor. Gitmiş sormuş ‘burada ne işiniz var’ diye. Komutanları görünce ‘Kardeşim şehit oldu, onun için geldiniz dimi?’ demiş. Koşmuş hemen eve. O içeri girdi. Daha içeri girerken ‘Anne, anne Fatih şehit olmuş, kardeşim şehit olmuş’ deyince ben o anda kurudum kaldım zaten. Ne ağlayabiliyorum, şok oldum bir anda. Sadece dedim ki ‘Yoksa oğlumu parça parça mı getiriyorlar?’ Başka bir şey diyemedim, oturdum, kaldım öyle. Allah’ım sen bana yardım et, ne diyeyim.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler