Bahçeli'den Özgür Özel'e hakaret ve tehdit: Aklınızı başınıza alın, alnınızı karışlarız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Seçim güvenliği ordusu kuruyoruz" diyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e hakaret edip, tehdit etti. Bahçeli, "CHP'nin geveze ve gevşek bir grup başkan vekili, 29 Mart 2018 sabahı ekranların sütçüsüyle katıldığı bir programda "Seçim güvenliği ordusu kuruyoruz" diyerek aklının dibini dökmüştür. Yeni bir ordu kurma teşebbüsü paralel bir örgütlenme, FETÖ merkezli bir örgüt olsa gerektir. Eğer ordu mordu kuruyorum diye ortalığı velveleye, fitne, fesata vermeye çalışırlarsa bunların alayını alnını karışlamak, karşılarına dikilmek bizim için farz olacaktır. Akıllı olun, aklınızı başınıza alın, ateşle oynamayın. Ne olacağını iyi hesap edin" dedi.

Yayınlanma: 03.04.2018 - 10:37
Abone Ol google-news

<video:952867>

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında iktidar kanadından gelen "FETÖ borsası kuruldu" ve "FETÖ ile mücadele bitti" söylemlerine sert sözlerle yüklenip, "FETÖ ölmedi yaşıyor. Kripto damar çalışıyor. Kim yada kimler ki; ona buna delilli, belgeli olmadan, önü arkası tespit ve teşhis edilmeden FETÖ'cü diyorsa dikkatinizi çekiyor ve uyarıyorum ki onlarda bir kuyruk acısı, gizlenmeye, kapatılmaya çaba gösterilen karanlık bir açık var demektir. "Mücadele bitti", "FETÖ'cüler her yerden temizlendi" iddiaları yerinde midir? Bu kadar kolay mı? Bu kadar basit mi?" ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in "Seçim güvenliği ordusu kuruyoruz" ifadelerini hedef alan Bahçeli, Özel'e hakaret edip, tehdit savurdu. Bahçeli, "CHP'nin geveze ve gevşek bir grup başkan vekili, 29 Mart 2018 sabahı ekranların sütçüsüyle katıldığı bir programda "Seçim güvenliği ordusu kuruyoruz" diyerek aklının dibini dökmüştür. Yeni bir ordu kurma teşebbüsü paralel bir örgütlenme, FETÖ merkezli bir örgüt olsa gerektir.  Eğer ordu mordu kuruyorum diye ortalığı velveleye, fitne, fesata vermeye çalışırlarsa bunların alayını alnını karışlamak, karşılarına dikilmek bizim için farz olacaktır. Akıllı olun, aklınızı başınıza alın, ateşle oynamayın. Ne olacağını iyi hesap edin" diye konuştu.

"BAĞIMLI BİR EKONOMİK YAPIYLA SİYASAL BAĞIMLILIĞIMIZI NEREYE KADAR KORUYACAĞIZ?"

Bahçeli'nin konuşmasının satır başları şöyle:

İşsiz bir gencin, umutsuz bir neslin, borca batmış milyonların gönlünü hamasi sözlerle almak mümkün değildir. Parti olarak Türkiye'nin büyümesinden sadece memnuniyet duyarız. Türkiye'ye diz çöktürmek isteyen güçler, yeri gelince dövizi kullanmışlardır. Türkiye'ye hasar vermek karanlık çevrelerin amacıdır. Dayatılan ekonomik ilişki ağları milletimizin ciğerlerini yıllarca dağlamıştır. Bağımlı bir ekonomik yapıyla siyasal bağımlılığımızı nereye kadar koruyacağız? Büyümesine büyüdük hatta G20 ülkelerinden daha çok büyüdük, ancak bununla yetinemeyiz. Tosuncukmuş, Çiftlik Bankmış, Sütbankmış... Bu ve benzeri asalakların kanımızdan beslenmelerine asla izin verilmemelidir. Bunlar her neredeyse enselerinden tutulup layık oldukları demir parmaklıkların ardına konulmalıdır. Bu milletin çektiği çile ve ızdıraba artık bir son verilmelidir.

Türkiye hedef ülkedir. Tüm emareler, tüm deliller buna işaret etmektedir. Türkiye'nin haklı ilerleyişini durdurmak isteyenler her fırsattan istifadenin peşindedir. Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya kalkışanlara tavır ver tepkimizi ispat etmek durumundayız. Milli meseleler karşısında korunaklı bir siper yoktur.

BAHÇELİ: BORCA BATMIŞ MİLYONLARIN GÖNLÜNÜ HAMASİ SÖZLERLE ALMAK MÜMKÜN DEĞİLDİR - VİDEO

<video:952821>

"FETÖ İLE MÜCADELE BU KADAR BASİT Mİ?" - VİDEO<video:952914>

FETÖ pojeyse ki öyledir, bu projeyi imal eden mihraklarla hesaplaşmak da tarihi ve milli bir zorunluluktur. Önümüzdeki yıllarda yine devletin içine sızmış bir kadronun ya da projelendirilmiş örgütlerin millete savaş açmayacağının garantisi var mıdır? Geleceği bugünden planlamayalım mı? Düşünmeyelim mi?FETÖ ile mücadeleyi sulandırmak için faal ve faaliyette olanlara istirham ederim, yarınlarımız için dikkatli olalım. FETÖ ölmedi yaşıyor. Kripto damar çalışıyor. Çünkü proje sahipleri karşımızda duruyor. Bu proje olmadı, diğeri anında sökün eder. Türk düşmanlığının kökü kurumamıştır.  Kim yada kimlerki; ona buna delilli, belgeli olmadan, önü arkası tespit ve teşhis edilmeden FETÖ'cü diyorsa dikkatinizi çekiyor ve uyarıyorum ki onlarda bir kuyruk acısı, gizlenmeye, kapatılmaya çaba gösterilen karanlık bir açık var demektir.

"FETÖ borsası kuruldu" sözleri ne anlama gelmektedir? Borsa kurulduysa hissedarlar, kurucular nerededir? Kar elde edenler hangi deliktedir? "Mücadele bitti", "FETÖ'cüler her yerden temizlendi" iddiaları yerinde midir? Bu kadar kolay mı? Bu kadar basit mi? Bu kadar temelsiz mi? Projeciler bitmeden hainler nasıl tam anlamıyla diskalifiye edilecek? Sosyal medyada vasıtasıyla ona buna suç isnat edenler FETÖ'nün değirmenine su taşıyan yada kripto yüzlerdir. Devlet konuşmaz, devlet gecikmez, devlet tehdit etmez, devlet gereğini yapar. Devlet caydırıcılık ve yaptırımlarını konuşturur. Hiçkimse de susturamaz.

BAHÇELİ SLOGANLARI SUSTURDU: BAŞKA GRUPLARLA KARIŞTIRMAYIN BİZİ - VİDEO<video:952889>

Bahçeli'nin bu ifadeleri üzerine salonda bulunanlar slogan atmaya başladı. Bahçeli, sloganları susturarak, "Slogan yok. Başka gruplarla karıştırmayın bizi, slogan yok bizde." dedi.

Bahçeli şöyle devam etti:

ABD Başkanı Trump 30 Mart günü yaptığı açıklamayla dikkatleri çekmiştir, Suriye'den çıkacaklarını söylemiştir. Çıkıp çıkmayacağı afakidir. ABD'nin çekilmesi demek, Ortadoğu'dan sökülüp atılması demektir ki bu durum derin anglosakson akla uygun değildir.

Menbiç'e operasyon işaretleri arttıkça terör yandaşlarıyla ilgili korkuya kapılan yine ABD'dir. Afrin temizliğinden hemen sonra harekâta devam kararı birilerinin uykusunu kaçırmıştır. Kandil'den başlayarak Suriye'nin kuzeyine kadar tek bir insan artığı bırakmamak Türkiye'nin görevidir. Fransa alenen terörü baş tacı yapmış kucaklamıştır.

"AKLINIZI BAŞINIZA ALIN, ATEŞLE OYNAMAYIN, ALNINIZI KARIŞLARIZ"

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in gazeteci İsmail Küçükkaya'nın "Çalar Saat" programında söylediği, "Seçim güvenliği ordusu kuruyoruz" ifadelerini hakaret ve sert sözlerle hedef alan bahçeli şunları söyledi:

CHP'nin geveze ve gevşek bir grup başkan vekili, 29 Mart 2018 sabahı ekranların sütçüsüyle katıldığı bir programda "Seçim güvenliği ordusu kuruyoruz" diyerek aklının dibini dökmüştür. Bizim bildiğimiz ordu tektir ve milletin ordusudur. Milli güvenliğimizin nasıl temin edildiği bellidir. Yeni bir ordu kurma teşebbüsü paralel bir örgütlenme, FETÖ merkezli bir örgüt olsa gerektir. HDP ile İP ile, PKK ve FETÖ ile el ele vererek, seçim güvenliği ordusu kuruyorken, teröristler de bu orduya sızdırılırsa CHP'nin tipi tip grup başkan vekili bunu nasıl telafi edecek? Ne diyecek? FETÖ'nün siyasi ayağı ile dedikodu yapıp, YPG'lilere,PKK'lılara sandık nöbeti yazarlarsa ortaya çıkacak sonuçların ne olacağını malum traji komik sahış tahmin etmiş midir? Eğer ordu mordu kuruyorum diye ortalığı velveleye, fitne, fesata vermeye çalışırlarsa bunların alayını alnını karışlamak, karşılarına dikilmek bizim için farz olacaktır. Akıllı olun, aklınızı başınıza alın, ateşle oynamayın. Ne olacağını iyi hesap edin.

Özgür Özel'den kendisine 'Tipitip' diyen Bahçeli'ye yanıt: Gargamel

"BUNLARIN OYUNLARINI CUMHUR İTTİFAKI BOZACAK"

Konuşmasında Cumhur ittifakına da değinen Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Kılıçdaroğlu sanal, yalan ve talan ittifak görüşmeleriyle ilgili mesaisini yoğunlaştırmışken, çevresindeki dümencileri, şeytana bile pabucu ters giydirmeye çalışan hamakat ehlini, tavsiyem gözden ve gözetimden kaçırmasın. İşte bunların oyunlarını Cumhur İttifakı hepten bozacaktır. Doğudan batıya, kuzeyden güneye tüm Türk vatandaşları, kökeni, yöresi ve anasının dili ne olursa olsun, cumhurun tüm aziz fertleri güç birliği, hedef birlikteliği yapacaklardır. Zamanında yapılan, yapılması gereken seçimlerle Türkiye nefes alacak, önünü görecektir. Cumhur İttifakı; Pensilvanya'da yazılıp, İmralı'da onaylanan hain senaryoyu CHP'nin de içinde bulunduğu kervanın başına külah diye geçirecek, kepazelikleriyle baş başa bırakacaktır. Bir züğürt tesellisidir; zelzeleyi gören, yangına razı gelirmiş. Biz ne zelzeleden, ne yangından, ne de fırtınadan korkmadık, korkmayacağız, Cumhuriyet'in irfanına, cumhurun iradesine can pahasına sahip çıktık, yine çıkacağız."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler