CHP'li Bülent Tezcan: 25'inden sonra ortak daha çok şey yapacağız

CHP'li Bülent Tezcan, seçim koordinasyonunda görevli Erdoğan Toprak ve Tuncay Özkan ile birlikte açıklama düzenledi. Bülent Tezcan, seçim bildirgesini, seçim müziğini ve adaylarını yarın tanıtacaklarını söyledi.

Yayınlanma: 25.05.2018 - 16:03
Abone Ol google-news
<video:982977>

İlk defa bir sloganı halk belirledi diyen CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, seçim kampanyası sloganlarından biri  'Artık tamam miilet için geliyoruz' olduğunu söyledi.

Muharem İnce'nin 'herkesin cumhurbaşkanı olacağım' söylemi ile birlikte yeniden inşa sürecinden geçtiklerini söyleyen Bülent Tezcan, ''Milletimizin uzun zamandan beri özlediği bir cumhurbaşkanlığı kampanyası'' şeklinde konuştu. 

'Artık tamam millet için geliyoruz' sloganımız, artık tamam huzur için, milletimizin kaynaşması ve toplumsal barışı inşa etmek üzere bütünlüğü sağlayarak geliyoruz anlamı taşıyor diyen Bülent Tezcan, ''Türkiye'nin 5 temel sorunu var. Ekonomi, demokrasi, eğitim, toplumsal barış ve dış politika. Bildirgemiz bunların çözümü yönünde hazırlandı.'' dedi. 

Tezcan, bazı illerde ittifak partileri ile birlikte ortak miting yapabileceklerini de belirtti

Basında Bülent Tezcan ile Tuncay Özkan arasında kavga yaşandığı iddiaları hakkında konuşan Tezcan, '' Özkan ile aramızda en ufak bir kötü söz geçmemiştir. Masa başında üretilen bu iftiralar, gazeteciliğin yüz karasıdır'' dedi.

Tuncay Özkan ise Ergenekon kumpas davalarında Tezcan'ın kendisinin kara gün dostu olduğunu belirterek şunları söyledi: ''Hiç yaşanmamış iftiralardan senaryo üretiyorlar. Ben partimin bana vereceği her görevi yerine getiririm. Hakkari, Çankırı, Tokat fark etmez. Ben İzmir ile bütünleşmiş bir insanım. Size şunu temin ederek söylüyorum 25'inden sonra ortak daha çok şey yapacağız'' şeklinde konuştu.

Bülent Tezcan ve Tuncay Özkan'ın ortak şarkı söylediği bilgisi de verildi. Bunu yakın zamanda paylaşacaklarını belirttiler.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler