Akşener'den AKP'ye: ‘Yargılanacaksınız’

Akşener, Erdoğan’a ‘FETÖ’nün başını bulmak için aynaya bakmasını önerdi, AKP hükümetine de ‘Yardım ve yataklıktan yargılanacaksınız’ diye seslendi.

Yayınlanma: 25.05.2018 - 21:44
Abone Ol google-news

 İYİ Parti lideri ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener

İYİ Parti lideri ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Kayseri Cumhuriyet Meydanı’ndan halka seslendi. Ekonomi politikalarına yönelik eleştirilerini sürdüren Akşener’in hedefinde Erdoğan’ın seçim bildirgesi vardı. Akşener’in açıklamalarından satır başlıkları şöyle: Elini tutan mı var: 6 aydır polislerin, sağlıkçıların, öğretmenlerin 3600 ek göstergesini söyledim. 16 senedir yan gelip uyuyan Sayın Erdoğan polislerimizi, sağlık çalışanlarımızı, öğretmenlerimizi hatırladı 3600 ek göstergelerini seçilirse vereceğini söyledi. KHK’lerle bu ülkeyi yönetiyorsun elini tutan mı var? Elinizi vicdanınıza koyun. Ben söylemeseydim İYİ Parti olmasaydı, 3600 konuşma konuları arasında olur muydu? Terör tazminatlarını da söyledim nisan ve mart yatırılmış.

-Hepsi bizle iyileşti: Siyasi rekabet, önce seçmenin, önce milletin hayrınadır. Tek tabanca, tek alternatif yola çıkıldığında bir süre sonra kibir galip gelir, seçmen ortadan kalkar. ‘Nasıl olsa ceketimi assam seçilirim’ anlayışıyla çiftlik gibi yönetmeye başlarlar. Biz yola çıktık hepsi iyileşti. 23 Nisan, 19 Mayıs, 29 Ekim hepsi hastalanıyordu. Allah’a şükür hepsi turp gibi oldu. Sayın Erdoğan ve arkadaşlarına da iyi geldik, hepsi turp gibi oldu.

-Kafa olsa: Mühendis bir başbakan var. Bilişim ve dijital teknolojiyle ilgili bir toplantıda konuşuyor. ‘Bilişim işi iyi güzel hoş, ama kafayı takarsanız kafayı yersiniz’ diyor. Kafa olsa bunu diyemez. Dünyanın 87’den sonraki en büyük milyarderleri gençler. Kayseri’nin zeki çalışkan uyanık gencinin, yazılımda, dijital teknolojide, mobilya sektöründe, sanayide yolunu aç bakalım neler çıkıyor. Kadınları istihdamın içine kat bakalım neler çıkıyor. 10 milyon işsiz var. Yüzde 26’sı genç işsiz.

-Fakir evinde terbiyesizlik: Utanmadan Maliye Bakanı tweet attı. ‘Fakir evlerine iftar maratonumuz başladı’ diye. Ayıptır be ayıptır. O fakir evleri senin sorumluluğunda, o evlerin fakirliğinden sen utanmalısın. Yumurta gibi çıktığın kabuğu beğenmiyorsun. Böyle bir terbiyesizlik olur mu?

-Yorgun şoför Erdoğan: Bugün ekonomiyi yönetemez haldeler. Sayın Erdoğan otobüslerin yorgun şoförü gibi. Uykusuz kafası düşen şoförün kullandığı otobüse biner misiniz? Arabadan indireceğiz evine göndereceğiz dinlensin biraz.

-Çocukların önü kesildi: 16 yılda ekonomiden sonra eğitimin içine de tükürdün be sen. Utan utan. Eğitimde çalışkan, gayretli çocukların önünü kesen kim; sensin. Akşam rüyanda görüp sabah imtihan fikrini değiştiren kim, sensin. Milli Eğitim Bakanı taksi durağında çay içerken öğrendi. Peki soruları çaldıran kim, sensin. O sorularla hakkı yenilen bu milletin aziz evlatlarının haklarını iade etmeyen kim, sensin.

-FETÖ için aynaya bak: FETÖ’cüler orduyu yargıyı ele geçirdi, seyrettin. Bostan korkuluğu musun? Önüne gelen aldattı. Zenginler kaçtı, çaycı tutuklu, damatlar kaçak. Biz FETÖ’cü, onlar FETÖ’cü değil. Aynaya bakın aynaya. FETÖ’nün ilahını aynada göreceksiniz. Gariplerle uğraşın ülkeyi soyanlar kaçsın. Ama bu ülkeyi yakarsa garipler yakar, garipler. FETÖ’cü grupların o gariban Anadolu çocuklarının sorular üzerinden ele geçirdikleri bir sistemin faturasını garipler değil bu kurumların ele geçirilmesine sebep olan bu iktidar, yardım ve yatakçılıktan yargılanacak


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler