SMA hastası çocuklar için sosyal medyada başlatılan kampanya tartışmasına İmamoğlu da dahil oldu

Milli Piyango'nun Türkiye Varlık Fonu'na aktarılan 75 milyon TL'lik ikramiyesinin SMA hastası çocukların tedavisinde kullanılması için sosyal medyada başlatılan kampanya tartışmasına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da dahil oldu.

Yayınlanma: 04.01.2021 - 00:12
SMA hastası çocuklar için sosyal medyada başlatılan kampanya tartışmasına İmamoğlu da dahil oldu
Abone Ol google-news

SMA hastası çocuklar için sosyal medayada başlatılan kampanyayı hedef alan ve "Hangi düğmeye basınca oluyor bu?" diye paylaşım  AKP’li İBB Meclis Üyesi Mücahit Birinci ile ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın sosyal medya üzerinden tartışmasına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

Cem Yılmaz, SMA hastası çocuklar için Türkiye Varlık Fonu'na aktarılan 75 milyon liranın kullanılmasını önermiş ve "Şimdi bu fikre bir şey desek 'vay siyaset yapıyorsun' deniliyor. 2-3 aydır bu konuda yüzlerce çaresiz insan ile görüştüm, bazılarına elimden geldiğince yardım ettim. Olmuyor yetmiyor. Milli piyango için bundan güzel bir öneri olamaz gelin yapın bu iyiliği" yazmıştı.

AKP’li İBB Meclis Üyesi Mücahit Birinci ise Yılmaz'ın tweet'ini alıntılayıp ''Hah bu da geldi. Kızıl kafalı çocuk da burada mı? Adını hep unutuyorum'' şeklinde tepki çeken paylaşımlar yapmıştı. 

Bunun üzerine Yılmaz, AKP’li İBB Meclis Üyesi Mücahit Birinci'nin SMA hastası çocuklarla ilgili yaptığı paylaşıma sert tepki gösterdi ve  ''Tamam yine siz haklısınız. Ben belediyeden 2 bin 754 lira aldım o yüzden tweet attım'' yazdığı yeni bir paylaşım yaptı. 

Cem Yılmaz'ın bu tweeti'nin ardından bir paylaşım da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi.

İmamoğlu ise "Cem Yılmaz belediyemizden 2.754 lira da almamıştır, çünkü bizde asgari ücret 3.100 liradır. Büyük oyunu bozduk sanırım" ifadelerini kullandı. 




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler