Sneijder parayı istemedi, aşkı seçti

Hollandalı yıldız çok uzun süren görüşmeler sonrası Sarı-Kırmızılı yönetimle 3 yıllık yeni sözleşme konusunda prensip anlaşması sağladı. Sneijder'in kıta dışından aldığı teklifler sonrası aklının karıştığı fakat hamile eşi Yolanthe'nin isteğiyle Aslan'a evet dediği öğrenildi.

Yayınlanma: 12.09.2015 - 15:09
Abone Ol google-news

 

Galatasaray'da uzun süredir gündemi meşgul eden Sneijder krizi tatlıya bağlandı... Sarı-Kırmızılı yönetim, sezon sonunda bitecek olan sözleşmenin 3 yılılğına uzatılması konusunda Hollandalı yıldızla anlaşma sağladı. Taraftarları çok mutlu eden anlaşmanın perde arkasında ise çok çarpıcı olaylar mevcut.

Alınan bilgilere göre Çin ve Katar'dan çok cazip teklifler alan Sneijder büyük bir kafa karışıklığı yaşadı. Fakat Hollandalı yıldızın eşi Yolanthe Cabau araya girerek krizin son bulmasını sağladı.

4.5 milyon euro almaya devam edecek

Yakında bir çocuk dünyaya getirmeye hazırlanan Yolanthe Cabau'nun Sneijder'e, "Burada çok mutluyuz. Çocuğumun İstanbul'da büyümesini istiyorum. Çin veya Katar'da yapamayız" dediği öğrenildi. Eşinin bu sözleri sonrasında kalbinin sesini dinleyen yıldız futbolcu, Galatasaray'la anlaşma sağladı. Sneijder'in yıllık 4.5 milyon Euro kazanmaya devam edeceği öğrenildi.

Yolanthe Cabau'nun doğum yapmasına kısa bir süre kalmasına rağmen bebeğin cinsiyetiyle ilgili açıklama yapılmıyor.

Kriz tatlıya bağlandı

Yönetimin Sneijder'in sözleşmesini bir türlü uzatmaması camiada büyük sıkıntı yaratıyordu... Fakat son yapılan görüşmelerin ardından Hollandalı yıldızla el sıkışılmasıyla krize son nokta koyuldu.

Sonunda taraftarın yüzü güldü

Transfer döneminde yaşanan sıkıntılar nedeniyle keyfi kaçan Galatasaraylı taraftarlar, Wesley Sneijder'in takımda kalmasıyla derin bir oh çekti. Sarı-Kırmızılılar sosyal medyada, "Bizim için yılın transferi Sneijder'dir" yorumunu yapıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler