Mancini: Asla asla deme

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tur atlayacaklarına olan güveninin devam ettiğini belirterek, "Asla asla deme" ifadesini kullandı.

Yayınlanma: 20.11.2013 - 14:25
Abone Ol google-news

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, UEFA'nın internet sitesine yaptığı açıklamada, Şampiyonlar Ligi'nde, İspanya'nın Real Madrid, İtalya'nın Juventus ve Danimarka'nın Kopenhag takımlarının bulunduğu B Grubu'nda mücadele eden Galatasaray'ın, bu sezon başarı yakalayacak potansiyele sahip olduğunu vurgulayarak, "UEFA Şampiyonlar Ligi hiçbir zaman kolay değildir. Zor bir grupta yer alıyoruz. Yine de aşama kaydediyoruz" dedi.

Galatasaray'a gelmeden önce ülkesinin Fiorentina, Lazio, Inter ve İngiltere'nin Manchester City takımlarını çalıştıran 48 yaşındaki teknik adam, Şampiyonlar Ligi'nde 4 maç sonunda 4 puan toplayarak averajla ikinci sırada yer alan Galatasaray'ın son 16'ya kalma şansıyla ilgili şunları kaydetti: "Tur atlayacağımız konusundaki güvenim devam ediyor. Takım olarak gelişmeye ihtiyacımız olsa da önümüzdeki Real Madrid maçında iyi bir sonuç alacağımızdan umutluyum. 10 Aralık'ta evimizde oynayacağımız Juventus maçında her şeyimizi ortaya koyacağız. Futbolda dedikleri gibi asla asla deme".

Mancini ayrıca selefi Fatih Terim'in, Türkiye'de bir efsane olduğunu belirterek, "Ona saygım büyük çünkü Avrupa'nın en iyi teknik direktörlerinden biri. Teknik direktörler, işlerinin hiçbir zaman garanti olmadığını bilir. Fatih'e ve şu an Türkiye Milli Takımı ile yaptıklarına büyük saygı duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Tuttosport gazetesinde dün yer alan röportajda, Mancini'nin, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki rakiplerinden "Juventus'un bir üst tura çıkma şansının yüzde 80 olduğunu" söylediği ileri sürülmüştü. Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada ise Mancini'ye atfedilen ifadelerin gerçeği yansıtmadığı bildirilmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler