‘Emanetçi değilim’

Madrid’e gitmeyen Denizli Florya’ya gelip bilgi aldı, bugün sürpriz yapabilir.

Yayınlanma: 24.11.2015 - 22:36
Abone Ol google-news

Galatasaray’da Mustafa Denizli’li günler başladı. Sarı- Kırmızılıların Atletico Madrid ile bugün oynayacağı maç için takımla birlikte İspanya’ya gitmeyen Denizli, dün saat 12.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde başkan Dursun Özbek ve genel sekreter Fatih İşbecer ile bir araya geldi. Tesisleri gezip bilgiler alan Denizli, başkan Özbek ve İşbecer ile 1 saat 15 dakika özel görüştü. Madrid’de takımın başında sahaya çıkmaması nedeniyle eleştirilen Denizli, “Yarın (bugün) işlerimi bitirebilirsem takımla ilgisi olmadan maçı izlemek için Madrid’e gidebilirim. Başkanımızla konuşacağım, sürpriz bir şey olabilir” dedi.

‘Şimdilik talebim yok’

Tecrübeli çalıştırıcı, takımın durumu ve devre arası için Dursun Özbek’ten transfer talebinde bulunup bulunmadığıyla ilgili soruya, “Hiçbir talebim olmadı. Olur mu bilmiyorum. Takımla biraz yol aldıktan sonra bunu daha net konuşabiliriz. Takımla ilgili tabii ki düşüncelerim var ama önce takımla paylaşmam lazım” yanıtını verdi. Beşiktaş’ı çalıştırırken “26. hafta lider oluruz” diyen ve bunu başaran Denizli, Galatasaray için bir tahmin yapması istendiğinde, “Bir gün öyle bir şey hissedersem sizle paylaşırım. Onu paylaşmaktan da mutlu oluyorum. Ben düşüncelerimi, hislerimi paylaşıyorum. Şu anda öyle bir şey yok, durumu gördükten sonra konuşuruz” yorumunu yaptı.

Yıldızlarla buluştu

Cezalı oldukları için Madrid’e gitmeyen Selçuk ve Burak’ın yanı sıra tedavileri süren Hamit ile Carole’la tesiste karşılaşan Denizli, 4 futbolcuyla bir süre sohbet ettiğini belirtip, “Çok da mutlu oldum. Takımdan önce burada onlarla beraber olmak benim için önemliydi” ifadesini kullandı. İşte Denizli’nin 23 yıl sonra geldiği Florya’da yaptığı ilk açıklamalar:

*Buraya gelmeyeli bir hayli zaman geçti. Üzerine bastığımız çimler, bizim zamanımızda başkanımız Ali Uras’ın emekleriyle hayata geçti. Geldiğim gün camiaya burası toprak sahaydı. Takımla ne zaman ve nasıl buluşacağımın büyük değeri vardı. Takımla buluşacağım zaman burada çalışan bütün arkadaşlarımız hakkında, konumları hakkında, buranın fiziki yapısıyla ilgili bilgi sahibi olmam lazımdı. Takımın karşısına geçtiğim zaman emanet bir insan gibi burada göreve geçici olarak geçemem.

‘Bir günde bir şey yapamam’

*Florya’daki tüm birimlerle toplantı yapacağım. Bundan önceki programlarda neler olduğunu öğreneceğim. Sonra altyapımıza geçeceğim. Bir günde bir şey yapmam mümkün değil ama takımla birliktelik sağladığım zaman tesisin ne olduğunu, hangi birimin ne hizmet sağladığını bilmem lazım. Yoksa buraya takımla gelip, takımın uçağına binip, hiçbir bilgi sahibi olmadan onlarla olmanın bir manası yok. Bence bu etik de değil.

*Yarın (bugün) Türk Telekom Arena’da incelemelerde bulunacağım. Statta ne nedir, takım kimlerden ve nelerden istifade ediyor diye bakacağım. Göreve başlamadan bunları bilmek benim için bir avantaj. Takımın karşısına geçtiğim zaman, buradaki her konuda bilgi sahibi olarak onlarla bir takım şeyleri paylaşacağım ve tanışacağım. Esas görevim burası. Öncelikle nedir, ne değildir, ben ne yapabilirim, neye ihtiyaç var tespitlerini yapmam gerekiyor.

‘Yardımcılar netleşmedi’

Yardımcılarımın kim olacağıyla ilgili netlik kazanan bir şey yok. Acele edecek bir konumum yok. Takımla direkt temas sağlayıp, onlarla bir müddet bu birlikteliğimi devam ettirmek istiyorum. Daha önce görev yaptığım Stefano Marrone (kondisyoner) var, görüşeceğim.

Özbek: Hocamıza mabedi gezdirdik

Deneyimli teknik adama Florya’daki organizasyonu anlattıklarını kaydeden Özbek, “Hocam ile buluştuk. Amacımız seneler sonra geldiği ‘Galatasaray’ın mabedi’ diye nitelendirdiğimiz tesisi hocamıza gezdirmek, buradaki sistemi ve organizasyonu anlatmaktı. Çünkü takımla beraber olacağı yer burası. Buradaki bütün faaliyeti göstererek, görüşlerini almak için bir araya geldik. Kendisinin de geçmişten bugüne gelen değişimleri görmesini istedik” diye konuştu.

Üst düzey güvenlik

Madrid Valisi Concepcion Dancausa, maçın “yüksek riskli” statüde olduğunu belirtip güvenlik önlemlerinin normalden yüzde 30 artırıldığını açıkladı. Maçta, 400 ulusal polis, 100 yerel polis, 60 sivil sağlık görevlisi, 33 Kızılhaç temsilcisi ve 498 özel güvenlik gücü görev yapacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler