Molde’den Nani ve Persie’li çağrı

‘RVP ve Nani stadımıza geliyor siz de gelecek misiniz ?’ duyurusu yapıldı.

Yayınlanma: 24.11.2015 - 22:45
Abone Ol google-news

 

Molde yönetimi, Fenerbahçe maçı öncesinde çok ilginç bir çağrı yaptı. Kulübün internet sitesinden yapılan duyuruda taraftarlara, “Robin van Persie ve Nani, stadımıza geliyor. Siz de gelecek misiniz?” çağrısında bulundu. Yönetimin RvP ve Nani hamlesi işe yaramış olmalı ki mücadelenin oynanacağı 11.800 kişilik Aker Stadı’nda kısa sürede 8 bin bilet satıldı. Fenerbahçe için 1000 bilet ayrıldığı öğrenilirken, yarın akşam tribünlerin tamamen dolucağı belirtildi. Norveç’te Fenerbahçe heyecanının erken başladığını söyleyebilirim.

4 yıldızla masaya oturuyor

Fenerbahçe Kulübü, sözleşmesi bitecek olan 4 yıldız isimle birden masaya oturacak. Yönetimin ocak ayında öncelikli olarak Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Volkan Demirel ve Caner Erkin ile masaya oturucağı bu 4 yerli yıldız ile anlaşma yolunun sağlanacağı belirtiliyor. Caner Erkin, 2010 yılından bu yana Sarı-Lacivertli forma altında tam 123 maça çıktı, aynı zamanda milli takımın vazgeçilmezlerinden. Sağ kanadın dinamosu Gökhan Gönül’ün Fenerbahçe’deki 9’uncu sezonu. O da Caner gibi milli takımın bir başka vazgeçilmezi. Mehmet Topal, 2012 senesinde transfer olduğu Fenerbahçe’de 90 maçta oynadı.

Terraneo bilmecesi

Sürpriz bir şekilde yaz döneminde F.Bahçe’de sportif direktörlük görevine getirilen İtalyan futbol adamı Guiliano Terraneo’nun müthiş başladığı Sarı-Lacivertli serüvenin büyük bir hayal kırıklığıyla bitmek üzere olduğu konuşuluyor. Bir ay önce kulüp binasındaki odası boşaltılan Terraneo’nun tüm yetkileri de elinden alınmış durumda.

Son olarak Mersin İdman Yurdu ile oynanan maça gitmeyen 63 yaşındaki sportif direktör bu sezon ilk kez bir deplasmanda takımla birlikte bulunmadı. Aziz Yıldırım’ın geçen hafta içinde Vitor Pereira’yı özel olarak davet ettiği F.Bahçe-Eczacıbaşı bayan voleybol maçındaki fotoğrafta da Terraneo yoktu. İtalyan spor yöneticisi, Sarı-Lacivertlilerin Karşıyaka’yı farklı geçtiği basketbol karşılaşmasında Ülker Arena’daydı. Ancak Yıldırım’ın arkasında oturdu. Voleybol maçında Pereira başkanın tam yanındaydı. Bu işin sonu nereye varacak bekleyelim.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler