Dilmen: Kim bağırırsa birisi imdada yetişiyor

Rıdvan Dilmen, "İkinci penaltıda bütün hakemler penaltı verirdi ama birinci penaltı tartışmasız "penaltı değil". Kim bağırırsa birisi imdada yetişiyor. Bugün de Cüneyt Çakır vardı" dedi.

Yayınlanma: 01.03.2014 - 23:59
Abone Ol google-news

%100 Futbol programında sunucu olan spor yazarı Rıdvan Dilmen bu akşam oynanan ve Fenerbahçe'nin kazandığı maçla ilgili NTVSpor'da sert açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen, "Topun şiddeti çok hızlıydı. Omuz hizasına çarptı top. Cüneyt Çakır vermemesi gereken bir penaltıyı verdi. Fenerbahçe yöneticilerinin yaptığı açıklamalardan sonra bugün İlhan Cavcav ve Mehmet Özdilek de çıkıp konuşursa onlar da haklılar. İkinci penaltıda bütün hakemler penaltı verirdi ama birinci penaltı tartışmasız "penaltı değil". Kim bağırırsa birisi imdada yetişiyor. Bugün de Cüneyt Çakır vardı. Alper'in pozisyonunda müdahale yok ama saha da hakem olsam bende penaltı gibi görürdüm. Cüneyt Çakır oyuna müdahale etti. Fenerbahçe'nin oyunu gölgede kaldı. Fenerbahçe hakkı ile kazandı. Penaltıların penaltıyla alakası yok.Cüneyt Çakır eyyam yaptı Fenerbahçe'nin galibiyetine gölge düşürdü" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler