Üç jönden 150 bin bileklik...

Sarı-kırmızılı kulübün 'Tek Bilek-Tek Yürek' kampanyası kapsamında 465 bin bileklik satışına ulaşmasında üç ünlü jönün payı oldukça büyük: Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Kerem Bursin...

Yayınlanma: 17.02.2016 - 11:50
Abone Ol google-news




Galatasaray'ın "Tek Bilek-Tek Yürek" kampanyasında 465 bin bileklik satışına ulaşılmasında Galatasaray taraftarı jönlerin büyük payı var. Tanesi 10 lira olan ve kulübe yaklaşık satış başı 6 lira kar bırakan bilekliklerin şu ana kadar satıldığı açıklanan 465 bin tanesinden neredeyse 3'te 1'ini Türkiye'nin önde gelen dizi yıldızlarının aldığı öğrenildi.

Koyu Galatasaraylılığı ile tanınan ve başta Wesley Sneijder olmak üzere futbolcularla yakın dostluğu bulunan Kıvanç Tatlıtuğ, tek başına 50 bin bileklik satın aldı. Kulübe yeni üye olan bir diğer jön Kenan İmirzalıoğlu 75 bin bileklikle büyük destek verirken genç neslin önde gelen oyuncusu Kerem Bursin de 25 bin bileklik satın aldı.

Böylece 150 bin bileklik satın alan üç yıldız, 1 milyon 500 bin liralık alım yaparken kulüp bu satıştan 900 bin lira kâr elde etti. Ünlülerin bu desteğinden sonra camianın önde gelen isimlerinin kampanyada kulübe ne kadar destek verdiği merak konusu oldu.

KIVANÇ'TAN SNEİJDER'E DAVET
19 Şubat'ta Paris'te evlenecek olan ünlü aktör Kıvanç Tatlıtuğ, yakın arkadaşı Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Cabau'yu nikahına davet etti. Wesley'in Mustafa Denizli'den izin aldığı takdirde Lazio maçından hemen sonra günübirlik Fransa'ya gideceği öğrenildi. (Sabah)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler