Galatasaray yönetiminden, Dursun Özbek'e Florya önerisi

Sarı-Kırmızılı idareciler, Florya'nın başında bir yönetici veya gerçek anlamda sportif direktör olması gerektiğini Başkan Dursun Özbek'e iletti.

Yayınlanma: 25.07.2017 - 23:40
Abone Ol google-news

Galatasaray yönetimi nin dün yaptığı haftalık olağan toplantıda gündem futbol takımı, teknik direktör Tudor’un geleceği ve Florya’nın yapılanmasındaki eksikliklerdi. Bazı yöneticilerin, Tudor konusundaki endişelerini aktardığı öğrenilirken başkan Dursun Özbek’in takımın yapılan ve yapılacak yeni transferlerle yeni bir kimliğe büründüğünü, Hırvat hocaya güvenilmesi gerektiğini belirttiği kaydedildi. Şu an için Tudor’la devam kararı alınırken özellikle UEFA Avrupa Ligi’nden erken eleniş sonrası yönetim ve Hırvat hoca üzerindeki baskının artması nedeniyle toplantıda yeni fikirler ortaya çıktı.

Yöneticiler, başkan Dursun Özbek’e takımın başında idareci veya “Sportif Direktör”ün olmayışının sıkıntı yarattığını, bu nitelikte bir ismin Florya’da yer alması gerekti- ğini aktardığı kaydedildi. Florya’da Tudor’un üstünde konumlanacak, hem futbolcular hem teknik heyetle bire bir iletişim kurup yönetimle köprü vazifesi görecek “Sportif Direktör” pozisyonunda bir isme gö- rev verilmesi gerektiği düşüncesi Özbek’e sunuldu. Ancak Dursun Özbek’in bu öneriye net bir yanıt vermediği, takımda yaşanan deği- şim sonrası mevcut sıkıntıların aşı- lacağını söylediği bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler