‘Kocaman’ öfke

Hasan Ali ve Ozan’a tepkinin gereksiz olduğunu söyledi.

Yayınlanma: 04.08.2017 - 19:19
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, zamana ihtiyaçları olduğunu bir kez daha yinelerken oyun içinde hem Hasan Ali Kaldırım’a hem de Ozan Tufan’a taraftarların göstermiş olduğu tepkiden memnun olmadığını söyledi. Kocaman, “Bu doğru değildi. Böyle olmaması gerekiyor. Takım bizim takımımız, kulüp bizim kulübümüz ve oyuncular da bizim oyuncumuz. Attığınız bir golden sonra oyunda çoğalabiliyorsunuz, yediğiniz bir golden sonra bir anda küçülmeye başlıyorsunuz. Bu bütün takımlar için geçerli. Şampiyonluk için, Avrupa Ligi için ve Türkiye Kupası için hedefimiz hepsini kazanmak. Bu yolda bu oyuncularla bu antrenörle bu yönetimle gideceğiz. Bizim öfkeyle birbirimizi aşağıya çekmeye değil, yukarıya itmemiz gerekiyor. Bu etkenler bir taraftayken sadece seyircinin çabasıyla da bu olmaz. Beraber koşmaktır bunun temeli. Bu doğru değil. Oyuncuları bu şekilde yukarıya çekemeyiz. Buraya gelen taraftarların da istemeyeceği bir şeydir bu” dedi. Başarılı teknik adam, eledikleri rakiple ilgili ise şu görüşe yer verdi: “Seyircimizin büyük desteğiyle öne geçmeyi başardık. İkinci gol arayışımız da vardı. Uzun zamandır aynı hocayla çalışan, bireysel kalitenin ötesinde grup kalitesi üst düzey olan bir takım karşısında 2. golü bulamazsanız maçı zora sokarsınız. Golün geleceği belli miydi derseniz girişimleri vardı ve inisiyatif Graz’da görünüyordu. Golü yedikten sonra iyi bir refleks gösterdik. Uyum sürecini atlatana dek bu tarz maçlar olacaktır. Maçtaki inisiyatif sürecini biraz daha yükseltmek temel hedefimiz olacak” diye konuştu.

Elmas sahaya çıkıyor

Elmas sahaya çıkıyor F.Bahçe, büyük umutlarla transfer ettiği ancak 18 yaşından küçük olması nedeniyle henüz profesyonel sözleşme imzalatamadığı Eljif Elmas, pazartesi günü Cagliari’yle oynanacak hazırlık maçında sahaya çıkacak. Fenerbahçe yönetimi, Passolig kartı olan taraftarların Cagliari maçını ücretsiz izleyebileceğini açıkladı.

Rakip Vardar

UEFA Avrupa Ligi’nde Sturm Graz’ı eleyerek Play-Off’a kalan Fenerbahçe, Makedonya’dan Vardar Skopje takımıyla eşleşti. Sarı-Lacivertliler ilk maçı 17 Ağustos’ta Makedonya’da, rövanşı 24 Ağustos’ta İstanbul’da oynayacak. Vardar, maçlarını II. Filip Arena Stadı’nda oynuyor. Vardar’ı bir dönem Diyarbakırspor forması giyen Sedloski çalıştırıyor. Piyasa değeri 10 milyon Avro olan Vardar Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Malmö’yü elemiş, Kopenhag’a elenince UEFA Avrupa Ligi’nden devam etmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler