Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat görevden alındı

Gençlerbirliği’nde yapılan çok sayıda transfer ve alınan kötü sonuçlar ve gerginlikler sonrası Ümit Özat ile yollar ayrıldı. Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra kulübün başkanı Murat Cavcav ve yönetim kurulu teknik direktörle yollarını ayırma kararı aldı.

Yayınlanma: 30.08.2017 - 11:57
Abone Ol google-news


Bugün sabah saatlerinde yapılan antrenmana da Ümit Özat’ın katılmadığı, takımı yardımcılarının çalıştırdığı öğrenildi. Yönetim ile Ümit Özat’ın tazminat şartlarında anlaşması ardından ilerleyen saatlerde ayrılığın resmen açıklanacağı gelen bilgiler arasında.

"Ümit Özat’a güvenimiz sonsuz demişti

Gençlerbirliği’nin kulüp başkanı Murat Cavcav, Mayıs ayında yapılan sözleşmenin ardından Ümit Özat ile merhum İlhan Cavcav zamanında anlaştıklarını anımsatarak, "Sezon sonunda sözleşmesi bitiyordu. Kendisiyle 2 yıllığına anlaştık. Bu camiadan yetişmiş bir arkadaşımız, kendisine güvenimiz sonsuz. Kulübün başında olduğu sürede iyi bir uyum yakaladı. İnşallah Gençlerbirliği için iyi olacağını düşünüyorum." demişti.

İlk hocasını kovdu

35 yıllık başkanlık kariyeri boyunca 57 teknik direktör değiştirdi, 42 farklı teknik adamla çalışan İlhan Cavcav'ın geçtiğimiz Ocak ayında yaşamını yitirmesinin ardından babasının yerine Gençlerbirliği Başkanı seçilen Murat Cavcav, başkanlığının 6. ayında Ümit Özat'ın görevine son vererek İlhan Cavcav ekolünü sürdüreceğinin sinyalini verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler