‘1 puan yetmez’

Fenerbahçe’de gözler Başakşehir maçına çevrildi.

Yayınlanma: 06.09.2017 - 18:39
Abone Ol google-news

Milli araya Gençlerbirliği galibiyetiyle giren Fenerbahçe’de tüm gözler Başakşehir mücadelesine çevrildi. Lige iyi başlamayan, Avrupa defterini ise erken sonlandıran Sarı-Lacivertlilerde teknik direktör Aykut Kocaman, güçlü rakipleri Başakşehir ile cumartesi günü Kadıköy’de oynayacakları karşılaşmanın kendileri açısından son derece önemli olduğunu belirtti. Kocaman, “Bu karşılaşmada beraberlik bile bizim için yeterli olmaz. Taraftarlarımızı arkamıza almak ve olumsuz havayı dağıtmak için Başakşehir’i mutlak surette yenmemiz şart” dedi.

4 yıldız yok

Aykut Kocaman’ın en büyük sıkıntılarından biri de sakat oyuncuların aradan uzun bir zaman geçmiş olmasına karşın iyileşmemeleri. Sezonun ilk hazırlık maçı olan Juventus Bükreş karşılaşmasında sakatlandığından bu yana takıma katılamayan Mehmet Ekici, milli takımdan sakat dönen Van Persie, henüz iyileşmeyen Alper Potuk ve bir türlü istenilen hale gelemeyen Fernandao Başakşehir mücadelesinde takımlarını yalnız bırakacak. Mehmet Ekici, ilk kez Sarı-Lacivertlilerin dünkü çalışmasının tamamında yer aldı. Yiğithan Güveli’ye takımdan ayrı özel program uygulanırken, Robin van Persie’nin tedavisine devam edildi. Milli takımlarda bulunan Dirar, Isla ve Giuliano antrenmana katılmadı. Dün satışa sunulan Başakşehir maçının bilet fiyatları 50 ile 400 TL arasında değişiyor.

Potaya 2 transfer

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, WNBA takımlarından Dallas Wings forması giyen Aerial Powers’ı renklerine bağladı. 1.83 boyundaki forvet 23 yaşında. Öte yandan geçen yıl Darüşşafaka Doğuş’ta başarılı bir performans sergileyen bu sezon öncesi bazı NBA kulüpleriyle görüşen Brad Wanamaker’ın Euroleague şampiyonu Fenerbahçe Doğuş’la bir yıllık anlaşma sağladı. Bilindiği üzere Doğuş Grubu, Fenerbahçe’ye isim sponsoru olmuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler