Aykut Kocaman'dan maç öncesi açıklama: Beşiktaş'ın ileri 4'lüsü çok özgüvenli

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, karşılaşma öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı konuşmada, "Beşiktaş'ın ileri 4'lüsü çok özgüvenli" dedi.

Yayınlanma: 23.09.2017 - 19:13
Abone Ol google-news




Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, karşılaşma öncesi yayıncı kuruluşa şöyle konuştu:

"Rakibimiz özellikle öndeki 4lüsüyle gole kolay giden, rakibi sıkıntılara düşüren özgüvenli bir 4'lüye sahip. Oğuzhan da çok ciddi bir katkı veriyor. Özgüveni yüksek bir takımla oynayacağız. Şampiyonlar Ligi'nde de çok iyi sonuç aldılar ve çok özgüvenli olacaklar. Bu özgüven, onları maçın içinde son dakikaya kadar maçın içinde tutma kredisi sağlayacak.

Biz de bir takım şeyleri aşmaya çalışıyoruz. Bunların başında uyum sorunu geliyor. Yaklaşır 1.5 yıldır, geçen sezonun ikinci yarısından itibaren başlayan öndeki 4'lü beraber oynuyor Beşiktaş'ta. Bizim böyle bir lüksümüz yok.

Beşiktaş'ın hızlı ataklarını imkan yaratmayacak duruma getirmemiz lazım. Maçın sonucunu belirleyecek faktörlerden biri hücuma giderken savunmadaki konumlanmalarımız olacak. Oyun gücümüzü hissettirmeye çalışırken arka tarafta pozisyon almayı ihmal etmememiz gerekiyor. Maçın bence bizim açımızdan en kritik tarafı bu."

Şenol Güneş:  Güzel maç olsun, fair-play olsun

Maç öncesi Şenol Güneş, beIN SPORTS'a şunları kaydetti:

"Genel durumumuz neyse çalışmalarımız ona göre devam etti. Lig uzun bir maraton. Bugün de zorlu bir maça çıkacağız. İyi bir ambiyans var. Zemin düzgün. Biz de buraya futbol oynamak isteyerek gelen bir takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Güzel bir maç olsun, fair-play olsun, beklentimiz budur."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler