Bülent Yıldırım’a Dereli’den eleştiri

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin ardından Akhisar Belediye - Fenerbahçe maçında da yine hakem hatalarını konuşur olduk. Ali Palabıyık bir kenarda dursun, gündeme şimdi de Bülent Yıldırım oturdu.

Yayınlanma: 30.09.2017 - 22:32
Abone Ol google-news

Yıldırım’ın Alper’e gösterdiği kart çok komikti. Bakın eski hakem Selçuk Dereli’nin meslektaşı için kullandığı ifadelere... “Bülent Yıldırım, F.Bahçe- Beşiktaş derbisindeki hatalardan etkilenmiş olacak ki sanki rövanşı alır gibiydi. F.Bahçe’nin maçı kaybetmesi için elinden geleni yaptı. Sarı - Lacivertlilerin yediği golden önce Ozan’a yapılan açık bir faul var. Burada oyunu devam ettirdi. Ardından iki kırmızı kart gösterdi ki evlere şenlik!.. Alper’e gösterdiği kırmızı kartta tehlikeli harekete maruz kalan Alper’di. Skrtel de yüzünü korumaya çalışırken nasıl atıldı, anlamak mümkün değil.” Hakemi nasıl tartışıyorsak F.Bahçe’nin Akhisar karşısında gol atamaması da tartışmaya açık. Aykut Kocaman, bazı futbolcuları asıl oynamaları gereken yerde oynatmıyor. Hoca halen bocalama döneminde. Akhisar ilk bölümde çok kapandı. Bu F.Bahçe’ye baskı kurmak için avantaj sağlasa da futbolda iş sadece baskıyla bitmiyor. Gol de gerekli... Sarı - Lacivertliler bunu yapamadı. Şimdi milli maç arası. 15 gün sonra Kadıköy’deki rakip Yeni Malatya.

Yıldırım’ın notu 7.4

Gözlemci raporları doğrultusunda Bülent Yıldırım’a hayal kırıklığı olarak başlıklandırılan 7.4 puan verileceği ve 4 - 6 hafta dinlendirileceği belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler