Mehmet Demirkol: Büyük kavga çıkacak, herkes birbirine girecek

Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, NTVSpor'da yayınlanan Spor Servisi programında günün öne çıkan haberlerini değerlendirdi.

Yayınlanma: 15.11.2017 - 12:50
Abone Ol google-news

Süper Lig’de her sezon yaşanan kavgaların bu sene 10 katı olacağını söyleyen Mehmet Demirkol, ‘Çünkü 3 büyükler Şampiyonlar Ligi’ne gidemezse batarlar’ dedi. İşte Demirkol’un yorumlarından satır başları…

‘HEMEN BUGÜN BU KONU KAPATILMALI’

Beşiktaş, Şenol Güneş ile devam etmek istiyorsa hemen açıklama yapmalı. Çünkü Lucescu gitmiş gözüküyor, hemen bugün bu konu kapatılmalı yoksa… Lucescu’nun problemi, söyledikleri ile yaptıklarının tutmaması… Türkiye’de birileri transferlerden para kazansın diye sürekli teknik direktörler değişiyor.

‘BONSERVİSİ İÇİN YAPILAN MANİPÜLASYONDUR’

Lucescu seviyesindeki bir adamın bir oyuncuyu takıma çağırması için yerinde gidip izlemesi gerekmez. Onunla ilgili görüntüleri izlemesi bilgileri alması yeter. Ama oynatması gerekir… Bu oyuncunun bu tartışmaların arasında bir sahaya çıkması gerekir. Şimdi bu oyuncu Milli Takım’a çağırdı değeri katlandı. Bunu neden yaptınız? Erol Erdal Alkan bonservisi için yapılan manipülasyondur.

‘PARA ÇOK NASILSA FEDERASYONDA’

Mart’ta gidecekse Lucescu’ya neden 3 ay maaş ödensin? Tazminatsız gönderebileceğin bir sözleşmeye Lucescu imza atar mı ya? Para çok nasılsa federasyonda…

‘SPONSORLAR O PARAYI SANA VERMİYOR’

Söyleyince kızıyorlar ‘biz sponsordan buluyoruz parayı’ diye… Sponsorlar sana vermiyorki o parayı, formaya veriyor. O forma da senin olduğu kadar benim de formam. Benim de Milli Takımım bu yüzden beni de ilgilendirir… Şirket değil ki bu. Onu doğru yönet diye seni oraya getirmişler.

‘BU MU FENERBAHÇE’NİN KURTULUŞU?’

Valbuena’ya kaptanlığı vermek iyi fikir. En sorumsuza en sorumlu görevi vermek bir çözüm olabilir. Ben öyle görüyorum… van Persie’ye hayır denmez, Eto’o’ya da hayır denmez. Nasıl diyeceksin? Ama bu mu Fenerbahçe’nin kurtuluşu? Eto’o eski yıldız değil galaksi. Fenerbahçe topu oraya getiriyor da içeri mi vuramıyor? Şimdi Fenerbahçe topu ceza sahasına götüremiyor ki… Sorun orta sahada. Sol kadadı, orta sahası saklandığı için getiremiyor. Fenerbahçe’nin 2 tane 8 numaraya 1 tane sol beke ihtiyacı var.

‘VAN PERSİE BU TAKIMDA OLMAK İSTER Mİ?’

Her şeyin çok iyi olduğunu düşün van Persie’nin hazır olduğunu… Bu takımın içinde olursam çok fark yaratırım ben de bunun içinde olmak istiyorum der mi demez mi? Bu takıma girmek için heyecanlanır mı heyecanlanmaz mı? Oyun, takımın durumu, bir oyuncu için iyi bir motivasyondur. Oyuncuların top almak istemediği, kaçtığı, herkesin korkup bir iki oyuncuya topu attığı bir oyunun içinde van Persie olmak ister mi? İyi işleyen bir takım düşünün Başakşehir mesela… van Persie oynamak ister.

‘TALİSCA BU FENERBAHÇE’DE OYNAYAMAZ’

Talisca ile Giuliano’yu yer değiştirelim. Talisca, Fenerbahçe’nin bu orta saha yapısında oynayamaz, kaybolur. Şu an Robin van Persie tam olarak hazır olsa, bu takımda oynamayı arzular mı?

‘HERKES BİRBİRİNE GİRECEK!’

Kulüpler Birliği’nde 2 takımla, 3 takımla, 4 takımla Şampiyonlar Ligi’ne gittiği gün sorun kalmayacak. Kimse kavga etmeyecek o zaman. Hakemler, yöneticiler falan… Her sene Ocak’tan sonra olur bu kavgalar ama bu sene 10 katı olacak herkes birbirine girecek. Çünkü 3 büyükler Şampiyonlar Ligi’ne gidemezse batarlar… Yürümez bu sistem. Ve Başakşehir bu sene doğal şampiyonluk adayı. Geçen sene sürprizdi Başakşehir. O yüzden bu sene büyük kavga çıkacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler