3 yabancı yolcu

Fenerbahçe'de kontenjanı boşaltmak zorunda.

Yayınlanma: 22.11.2017 - 21:22
Abone Ol google-news

Fenerbahçe ara transfer döneminde yabancı oyuncu takviyesi yapabilmek için kontenjanı boşaltmak zorunda. Sarı - Lacivertlilerin kadrosunda şu anda 14 yabancı bulunuyor ve sezonun ikinci yarısında Eljif Elmas’ın da lisansı çıkartılacak. Teknik heyet, Fernandao ve Van Persie’nin gönderilmesi için yönetime rapor sundu. Bu ikilinin yanı sıra, Sivasspor maçında 11’de sahaya çıkan Aatif’ın da gönderilecekler listesinde yer alacağı konuşuluyor. Aatif ve Fernandao’nun birçok talibi olduğu için yönetim bu ikiliyi satmakta zorluk yaşamayacak. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir futbol oynamayan ve iyice gözden düşen Van Persie’nin ise sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinin feshedilmesi bekleniyor.

Derbi önemli

Peş peşe oynayacağı Antalya ve Kasımpaşa maçlarından 6 puan bekleyen Fenerbahçe, 2 hafta sonra zirveye ortak olmayı hesaplıyor. Sarı-Lacivertlilerin bu yoldaki en büyük güvencesi 2 Aralık’ta oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisi. Zira bu maçtan çıkacak her sonuç F.Bahçe’nin işine yarayacak. Hesaplar tutarsa hem Aykut Kocaman’ın ‘suni fark’ iddiası gerçekleşecek hem de Fenerbahçe, aralıkta bahar yaşayacak.

Baskette milli sorun çözüldü

Fenerbahçe Doğuşlu 5 oyuncunun milli takıma gitmeme kararı almasının ardından TBF ile yaşanan sorun F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun bir araya geldiği zirvede çözüme kavuşturuldu. Aziz Yıldırım görüşmede “Biz Obradovic ile konuşuruz ama 5 oyuncuyu birden isterseniz biz nasıl yollayacağız milli takıma” dedi. Bunun üzerine TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, Melih’e ihtiyaçları olduğunu iletti. Bunun üzerine F.Bahçe Obradovic’in de onayını aldıktan sonra Melih’e milli takıma gitmesi için izin verdi.

Yemek düzenlenecek

 Fenerbahçe’de takım yemekleri artık geleneksel bir hale dönecek. Antalyaspor maçı öncesi tüm futbolcuların katılacağı bir takım yemeği gerçekleşecek. Takımın tecrübeli isimleri tarafından organize edilecek yemekte takımdaki birlik ve beraberliğin artırılması hedefleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler