'Yıldırım' sürpriz

Başkan, Antalya'ya gidecek ancak cezası nedeniyle maçı otelde izleyecek.

Yayınlanma: 24.11.2017 - 18:34
Abone Ol google-news

Süper Lig’in 13. haftasında Antalyaspor deplasmanına konuk olacak Fenerbahçe’de, başkan Aziz Yıldırım verdiği sürpriz kararla takımla birlikte yolculuk yapacak. Yıldırım’ın oyunculara destek vermek için bu hamlede bulunduğu ve maçı da cezalı olması nedeniyle kamp yaptıkları otelde izleyeceği belirtildi. Ağrıları devam eden Janssen büyük ihtimalle kulübede oturacak. Hollandalı futbolcunun yerine geçen haftanın yıldızı Soldado ilk 11’de başlayacak. Ayrıca Aatif’ın yerine Alper Potuk’un oynatılması bekleniyor. Josef de Souza ise kart cezalısı. Antalya maçında Fenerbahçelilere ayrılan biletlerin hepsi tükendi. Fenerbahçe’nin 12 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunuyor. Sarı-Lacivertlilerde geçen hafta başlayan yemek birliği bu kez kahvaltıyla devam etti. Antalyaspor maçı öncesi futbolcular boğazda kahvaltı yaparak bir kez daha birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Kahvaltı organizasyonuna Asbaşkanlar Ali Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Önder Fırat da katıldı. Takım kaptanlarından Mehmet Topal yaptığı konuşmada “Önümüzde zorlu bir Antalya deplasmanı var. Bu maç öncesi moral aşılamak için hep birlikte olmak istedik. Bu birlik beraberliğimizi maça yansıtıp, zor deplasmandan 3 puan alıp, devre arasına kadar kayıpsız geçmek istiyoruz. Mücadaleye iyi hazırlandık” dedi.

Volkan’a sözleşme morali

Sarı-Lacivertli takımda sezon başında 1 yıllık sözleşme imzalanan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Volkan Demirel için yönetim harekete geçti. Volkan büyük ihtimalle önümüzdeki yıl da F.Bahçe’de kalacak. Tecrübeli kalecinin yönetimden gelen bu haberle morali oldukça yükseldi. Hayali 40 yaşına kadar Fenerbahçe forması giymek olan Volkan Demirel hiçbir maddi şart konuşmadan boş sözleşmeye imza atmaya hazır.

Kupada gençler oynayacak

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman genç oyuncular Samed Karakoç, Yiğithan Güveli ve Oğuz Güçtekin’i hafta içerisinde Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanacak Adana Demir maçında ilk 11’de görevlendirmeyi düşünüyor.

 -1907 okul 1907 pota - Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün ilk büyük çaplı sosyal sorumluluk projesi olan “1907 Okul 1907 Pota Projesi” kapsamında, Yalova Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi’ne basketbol potası kurulması işlemi tamamlandı. Etkinliğe Başkan Yıldırım Aziz Yıldırım da katıldı. Okula yapılan potanın açılışının gerçekleştirilmesinin ardından öğrencilerin gösteri maçı izlendi. Yıldırım, daha sonra G.Saray ve Beşiktaş formalı öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler