Dünya devi Bayern Münih’te Beşiktaş sesleri... "Come to Beşiktaş"

Almanya Bundesliga takımlarından Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükselen Beşiktaş'a sosyal medya hesabından göz kırptı. Devler Ligi son 16 turundaki rakibini bekleyen Beşiktaş'ın paylaşımına yanıt veren Münih'te yıldız futbolcu Tolisso da siyah beyazlılar hakkında açıklamada bulundu

Yayınlanma: 07.12.2017 - 11:11
Abone Ol google-news

Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasını lider tamamlayarak bir üst tura yükselen siyah beyazlılara, Alman devi Bayern Münih’ten anlamlı bir mesaj geldi.

RB Leipzig’i deplasmanda 2-1 yenerek 14 puanla grubunu lider tamamlayan Beşiktaş, Twitter’daki İngilizce paylaşım yapan resmi hesabından, “Grubunu namağlup ve en fazla puanla tamamlayan tek Türk takımı. Şimdi, sıradaki kim?” yazılı bir paylaşım yaptı.

Bayern Münih’in ABD için yayın yapan Twitter hesabından ise, Beşiktaş’ın bu paylaşımına yıldız futbolcu James Rodriguez’in yer aldığı bir GIF ile yanıt verildi.

 

Öte yandan Bayern Münih hesabından #ComeToBesiktas etiketiyle yapılan bir başka paylaşımda ise başarılı futbolcu Corentin Tolisso’nun sözlerine yer verildi.

Bir üst turda Beşiktaş ile karşılaşma ihtimalleri üzerine değerlendirmede bulunan Tolisso, “Kiminle eşleşeceğimiz konusunu gerçekten düşünmedim ama geçen sezon Lyon’dayken Beşiktaş ile karşılaştım. Statlarındaki atmosfer sahada daha zevkle oynamama neden olmuştu. Böyle çıldırtıcı taraftaların önünde oynamak harika bir şey. Bu yüzden futbol oynuyorum” ifadelerini kullandı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler