Aykut Kocaman: En büyük transfer taraftarımız

Fenerbahçe Teknik Direktörü’nden 12. adama övgü.

Yayınlanma: 07.12.2017 - 21:16
Abone Ol google-news

Fenerbahçe bu sezona neredeyse seyircisiz başlamıştı. Bunun başlıca nedeni; kötü futbol ve peş peşe kaybedilen puanlardı. Son haftalarda bu tablo değişti ve Sarı - Lacivertliler hızla tırmanışa geçti. Tribünler her hafta daha da dolar oldu. Kasımpaşa maçında tribünlerde tam 33 bin 197 seyirci vardı. Yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular mest oldu. Çünkü taraftar büyük güçtür. Futbolcu o gücü almazsa maçlara motive olamaz. Aykut Kocaman, farklı kazanılan Kasımpaşa maçından sonra 12. adama övgüler yağdırdı ve “En büyük transfer taraftarımızdır. Taraftarlarımızın tribünlere gelmesinden daha büyük transfer olamaz” dedi. Fenerbahçe taraftarı bugün Bursa deplasmanında oynanacak maç için yine takımını yanlız bırakmayacak.

Rakip Bursaspor

Fenerbahçe ile Bursaspor 15. haftanın açılış maçında Bursa’da kozlarını paylaşacak. 20.00’de başlayacak mücadele beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak. F.Bahçe’de sakatlıkları bulunan Mehmet Ekici ile Fernandao, forma giyemeyecek. Soldado’nun durumu ise belirsiz.

"Her gün daha iyi oluyoruz"

İstanbul’a geldiği ilk günden itibaren genç yaşta elde ettiği tecrübe ve kalitesini Fenerbahçe için ortaya koyan Vincent Janssen dünya futbolunun en prestijli ödüllerinden biri olan Johan Cruyff Vakfı’nın “Yılın En İyi Genç Oyuncusu” ödülüne layık görülmüştü. Hollandalı golcü, “Fenerbahçe’ye gol ve asistlerle katkıda bulunarak önemli bir oyuncu olup pek çok maçta görev almak istiyorum. Çünkü bir forvet oyuncusunun bunu yapması gerekir. Burası büyük bir aile. Herkes birbirine karşı çok iyi, birbirine yardım ediyor. Sahada iyi sonuçlar almak için her şey mevcut. Takımlar arasında gerçekten güzel bir rekabet var. Çok fazla iyi oyuncu var. Bu ligin bana çok şey katacağını düşünüyorum. Her gün çok çalışıyoruz, iyi bir takım oluyoruz. Her gün ne için savaştığımızı daha da iyi biliyoruz. Son maçlarda ki kazanma arzumuz bunun göstergesi” ifadelerini kullandı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler