Arda Turan hakkında flaş iddia: Başakşehir'le büyük ölçüde anlaştı

Arda Turan hakkında ortaya atılan yeni bir iddia transfer gündemini alt üst etti. TRT Spor'un iddiasına göre Arda Turan, Medipol Başakşehir'le büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Yayınlanma: 07.01.2018 - 21:54
Abone Ol google-news

Transfer gündeminin en üst sıralarında yer alan ve hangi takımda futbol hayatına devam edeceği merak konusu olan milli futbolcu Arda Turan’la ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. TRT Spor’un haberine göre Medipol Başakşehir, Arda Turan ve kulübü Barcelona’yla büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Arda Turan’ı 6 aylığına kiralama konusunda anlaşmaya oldukça yakın olan Medipol Başakşehir oyuncunun maaşının yarısını ödeyecek. Maaşın diğer yarısı ise Barcelona tarafından ödenecek. Arda Turan’ın ismi daha önce Beşiktaş ve MLS ekiplerinden Chicago Fire ile anılmıştı. İddiaya göre Antalya’ya gelecek olan Arda Turan salı veya çarşamba günü Medipol Başakşehir’e imza atacak.

MENAJERİ YALANLAMIŞTI

Arda Turan'ın ilk olarak Galatasaray'a geleceği iddia edilmiş, ancak Fatih Terim'in sarı kırmızılı takıma dönmesinden sonra bu transfer olmayacağı belirtilmişti. Galatasaray'dan sonra da Arda Turan'ın Beşiktaş ile anlaşılacağı iddia edilmişti ancak bu iddiayı da menajer Ahmet Bulut yalanlamıştı.

'OĞLUM ARDA İÇİN BASKI YAPIYOR'

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, geçtiğimiz gün kendisine Arda Turan ile ilgili sorulan bir soruya şu yanıtı vermişti:

"Oğlum Arda Turan için bugün de aradı 'ne olur' diye, baskı yapıyor. Gönlüm tabii ki Arda Turan gibi bir oyuncuyla çalışmayı ister. Kariyeri için ne iyiyse, o olsun. Burada Emre abisi var, ben varım, Göksel başkan var, biz ona yardımcı oluruz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler