Volkan’a garanti

Yıldırım da Koç da deneyimli kaleciyle devam edecek.

Yayınlanma: 21.03.2018 - 23:28
Abone Ol google-news

 

2002 yılında Kartalspor’dan Fenerbahçe’ye transfer oldu. Geliş o geliş. Tam 16 yıldır Sarı-Lacivertli kulüpte. Yaşadığı başarılar kaldırdığı kupalar o kadar çok ki. Üç yıl kadar önce yöneticiler performasında düşüş gözlendiği için transfer (Fabiano-Kameni) yapmışlardı. Ne değişti? Kale yine onun. Volkan Demirel’den söz ediyorum. 37 yaşına geldi. Aynı futbola başladığı günkü gibi. Kaleciler için yaşın önemi yok. Sağlıklı oldukları sürece oynarlar. Dünyada örnekleri var (Weidenfeller 37, Cesar 38, Howard 39, Buffon 40). Volkan da şu anki formuyla en az iki yıl daha kaleyi korur. Benim görüşüm bu yönde. Volkan Demirel de oynama taraftarı. Futbolu bırakmayı düşünmüyor. Demirel’in menajeri Erdinç Şehit, “Daha 4 yıl oynar” diyor. Mayıs ayı sonu, Haziran başında Fenerbahçe’de kongre yapılacak. Volkan için bu kongre fazla önem taşımıyor. Çünkü hem Aziz Yıldırım hem de Ali Koç, Volkan’la devam etmekten yana. Volkan son Galatasaray maçında ve önceki mücadelelerde yaptığı inanılmaz kurtarışlarla harika performans sergiledi. Bitime 8 maç kaldı. Fenerbahçe’nin şampiyonluk şansı fazla değil ancak Volkan’a 8 karşılaşmada ihtiyaç çok fazla.

Janssen umudu

Fenerbahçe’de 4 aydır sakat olan Janssen’in 27. haftadaki Kayserispor maçında kadroya alınması bekleniyor. Ayak parmağında kemik ödemi oluşan ve 8 Aralık’taki Bursa maçından bu yana antrenmana dahi çıkamayan Janssen, bu hafta kontrolden geçirilecek. Teknik heyetin beklentisi, Janssen’in milli ara sayesinde Kayseri maçına kadar hazır hale gelmesi. Uzun süre ayakkabı dahi giyemeyen Janssen’in salon çalışmalarını aksatmadan yerine getirdiği için fiziksel açıdan sıkıntısı olmadığı belirtildi.

Fenerbahçe'yi kimse bölemez

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın “Fenerbahçe camiası artık bölünmüştür, Ali Koç’u tebrik ediyorum” ifadelerine yanıt veren kulübün eski başkanlarından Ali Şen, “Camiayı hiç kimse, hiçbir güç bölemez. Aziz Yıldırım’ın bu açıklaması haksızlık olmuş. Camianın bölünmesine neden olacak son adam Ali Koç’tur. Aziz Yıldırım da Ali Koç da büyük Fenerbahçelidir. Her ikisi de Fenerbahçe’ye yakışan ağırlıkta bir kongre yapacaklardır” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler