Çiftlik Bank'a Süper Lig ve 1. Lig'den 600 futbolcu para kaptırdı

Çiftlik Bank'a para kaptıranlar arasında Süper Lig ve 1. Lig 'de top koşturan ünlü futbolcuların da olduğu iddia edildi.

Yayınlanma: 26.03.2018 - 19:45
Abone Ol google-news

Son dönemin bir numaralı gündem konusu haline gelen Çiftlik Bank dolandırıcılığında her geçen gün yeni iddialar ortaya atılıyor.

Çiftlik Bank dolandırıcılığında Uruguay'a kaçtığı ifade edilen Mehmet Aydın'ın kurduğu sistemle yaklaşık 70 bin üyeden 550 milyon lira toplandığı belirtiliyordu. Devam eden soruşturmada ise toplanan paranın iki katı olduğu ortaya çıkmıştı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Çiftlik Bank'a yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, sistem aracılığıyla 31 Temmuz 2016 tarihinden bu yana 132 bin 222 katılımcıdan, 1 milyar 139 milyon 972 bin 622 lira toplandığı tespit edildi.

27 yaşındaki Çiftlik Bank’ın firari CEO’su Mehmet Aydın için kırmızı bülten çıkarılmıştı. Aydın'ın dolandırdığı isimler arasında milletvekilleri olduğu geçen günlerde basına yansıdı. 

Son ortaya çıkan bilgilere göre ise Çiftlik Bank'a para kaptıranlar arasında Süper Lig ve 1. Lig 'de top koşturan ünlü futbolcular da yer alıyor. Milliyet'te yer alan habere göre 600'e yakın futbolcunun para kaptırdığı ileri sürülüyor. Futbolcuların Çitlik Bank'a kaptırdığı paranın ise 100 milyon liranın üzerinde olduğu belirtiliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler