20 yıl sonra yeniden

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım adaylığını yarın Çırağan Sarayı’nda açıklıyor.

Yayınlanma: 28.03.2018 - 18:38
Abone Ol google-news

Haziran ayında yapılacak kongre öncesinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, adaylığını yarın resmen açıklayacak. Çırağan Sarayı’nda bir basın toplantısı düzenleyerek başkan adaylığını duyuracak ve sorulara cevap verecek Yıldırım her zaman olduğu gibi yine önemli konulara değinecek ve çarpıcı açıklamalarda bulunacak. Neden Çırağan Sarayı? Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, anımsanacağı gibi 1998 yılındaki ilk başkanlık açıklamasını da yine Çırağan’da yapmıştı. Toplantı 11.00’de start alacak. Aziz Yıldırım, dün İzmir’de ‘3 Temmuz Kumpası ve FETÖ’nün Bilinmeyenleri’ paneline katıldı.

Arazi sorunu çözüldü

Başkan Aziz Yıldırım’ın uzun süredir sürüncemede olan Kenan Evren Lisesi’nin (İstanbul Anadolu Lisesi) arazisiyle ilgili sorunu çözdüğü öğrenildi. Yıldırım, Ankara’da yaptığı görüşmelerde gerekli izinleri aldı. Sarı - Lacivertli kulüp bu araziye karşılık 3 okul ve spor salonunun yapımını bitirmesine rağmen araziyi alamamıştı.

Potada yeni antrenör

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Fransız başantrenör Valerie Garnier ile anlaşmaya vardı. Sarı - Lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: “Kadın Basketbol Takımımız 1965 Cholet doğumlu Fransız Baş Antrenör Valerie Garnier ile anlaşmıştır. Son olarak Fransa Milli Kadın Basketbol Takımının Baş Antrenörlüğünü yapan Valerie Garnier’e Fenerbahçe Ailesine hoşgeldin diyor, başarılar ve şampiyonluklarla dolu yıllar diliyoruz.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler