‘Yıldırım’ stres

Kongre üyelerinin karşısına iki kupa ile çıkacağını söylemişti.

Yayınlanma: 11.05.2018 - 22:05
Abone Ol google-news

Akhisar bu sezon Fenerbahçe için kabus oldu. Tam üç kez rakibine karşı kaybeden Sarı-Lacivertlilerde bu işe en çok üzülen kuşkusuz başkan Aziz Yıldırım oldu. Yıldırım, üyelerine, Haziran ayında yapılacak kongrede “İki kupa ile karşınıza çıkacağım” sözü vermişti. Kupalardan biri gitti ve Aziz Yıldırım akabinde strese girdi. Bir diğeri için (Süper Lig) ise mucize gerekiyor.

Değişim zamanı

Fenerbahçe takımının artık komple değişmesi gerekiyor. Son yıllarda yeterli transferler yapılamadı. Forma resmen ucuzladı. Hasan Ali, Alper, Aatif, Giuliano tel tel dökülüyorlar. İnsanın biraz formaya saygısı olur. Ortaya konulan kötü futbol uzun uzadıya tartışma konusu. Bir takım sahada hiç mi iyi oynamaz, hiç mi mücadele etmez? Alper Potuk sosyal medyada en fazla tepki alan oyuncu oldu. Birileri çıkıp hesap sormuyor mu? İsmail Köybaşı kayboldu. Neto ve Isla’yı da haftalardır göremiyorum. Orta sahada Josef ve Mehmet Topal iflas ettiler. Alternatifleri bulunamaz mı? Soldado iyiyken neden oyundan alınır? Sahada kalıp Fernandao ile birlikte çift santrfor oynayamazlar mı? Taraftarın tepkisi çok doğal. Aykut Kocaman, bir sezon içinde Akhisar’a üç kez kaybetti. Ne kadar ayıplasak azdır. Demek ki Aykut hoca rakibini iyi etüt edememiş. Artık o da kredisini tüketti. Haftalar önce futboldan kopacağını söylemişti. Camiada “istifa etsin” homurtuları çığ gibi büyüyor. Yönetim kanadı topu sürekli Aykut hocaya bıraktı. Hep o konuştu, hep o insanlarla muhatap oldu. Ve sonunda dağıldı.

Ağızları bıçak açmıyor

Kupanın kaybedilmesiyle birlikte F.Bahçe’de büyük bir mental çöküntü yaşanıyor. Moralleri dibe vuran, oldukça gergin ve üzgün görünen Sarı- Lacivertli futbolcuların ağzını bıçak açmıyor. Tüm bu olumsuzluklara rağmen Sarı-Lacivertli takımda gözler ligde kalan 2 maça çevrildi. Teknik direktör Aykut Kocaman oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Evet hepimiz kupayı kaybettiğimiz için üzülüyoruz. Kupayı almak istiyorduk ancak başaramadık. Buna takılıp kalamayız, lig devam ediyor, Pazartesi günü Karabük ile önemli bir maç oynayacağız. Şampiyonluk şansımız hala devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Pilot takımlar belli oldu

F.Bahçe’nin altyapı projesi için anlaşmaya vardığı pilot takımlar belli oldu. Bu takımların TFF 2. Lig’den 3. Lig’e düşen Silivrispor ile Çatalcaspor olduğu öğrenildi. Öte yandan Fenerbahçe’nin başkan adaylarından Ali Koç, dün Bostancı Gösteri Merkezi’nde üyelerle bir araya geldi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler