AKP görmedi MHP duymadı

Ali Koç’un Fenerbahçe Kulübü Başkanlığına seçilişi seçim öncesi siyaset sahnesinde geniş yer buldu. CHP-İYİ parti kutlamada da ittifak oluşturdu.

Yayınlanma: 04.06.2018 - 08:33
Abone Ol google-news

Ali Koç’un Fenerbahçe Kulübü Başkanlığına seçilişi seçim öncesi siyaset sahnesinde geniş yer buldu.

Koç’un göreve gelişi 24 Haziran seçimleri öncesi muhalefet cephesinde bahar havası estirdi. İktidar ve MHP ise konuya ilgisiz kaldı.

CHP cephesinden Muharrem  İnce’nin yakın çalışma arkadaşı CHP Grup Başkanvekili Engin Altay iki miting arası stada gidip oy kullandı. Yine CHP’li Belediye Başkanlarından Cem Kara ve Özcan Işıklar sandığa koştu.

Ali Koç Başkan seçildiği anda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesaplarından Ali Koç ve ekibini tebrik etti. Miting turunda olan Muharrem İnce de değişime yönelik bir mesajla Koç’u kutladı.

Akif Hamzaçebi, Aykut Erdoğdu, Gürsel Tekin, Engin Altay İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, İYİ partili Mehmet Arslan kutlama mesajları yayımladı.

Buna karşılık seçime gelip oy kullanacağı açklanan Cumhurbaşkanı Erdoğan stad pas geçti.  ilerleyen saatlerde Sarayın kutlama telgrafı çektiği açıklandı ancak iyi bir sosyal medya kullanıcısı olan Erdoğan Ali Koç’un adını anmadı. AKP hesabından da kutlama gelmedi.

MHP ise konuyu duymazdan geldi. İyi bir futbolsever olan  ve Fenerbahçe Beşiktaş kupa maçının en ufak ayrıntısına kadar görüş belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçe’den ses çıkmadı.

Ayrıca MHP hesaplarından da Koç’a kutlama yapılmadı.

 (ÖZEL/ ARİF KIZILYALIN) 

 

 

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler