Fenerbahçe'de teknik direktör bilmecesi

Sarı-Lacivertliler'de yeni sezon öncesi arayışlar sürüyor...

Yayınlanma: 11.06.2018 - 21:55
Abone Ol google-news

Sportif direktörlüğe Damien Comolli’yi getirdikten sonra teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe elini uzattığı yabahcı hocalardan şu ana kadar sağlıklı yanıt alamadı. Sürecin daralmasıyla birlikte ibre Türk hocalara dönecek gibi görünüyor. Aykut Kocaman’la birkaç kez konuşulmuş olsa da Kocaman’ın kalma ihtimali zayıf. Başkan Ali Koç, Kocaman’la bir görüşme daha yapacak. İsmi gündemde olan bir diğer teknik direktör adayı ise Ersun Yanal. Bildiğiniz üzere Ersun Hoca, Fenerbahçe’yi en son şampiyon yapan isim konumunda. Bu hafta teknik adam konusunda sonuç alınması bekleniyor. Çünkü Sarı-Lacivertlilerin top başı yapmasına bir aydan az zaman kaldı.

Alemannia Aachen’ı satın alıyor

Alman basınına yansıyan haberlerde Ali Koç’un, Almanya 4. Lig takımlarından Alemannia Aachen’ı satın alacağı belirtildi. Koç’un pilot takım olarak Alemannia Aachen’ı kullanmak istediği ve bazı genç oyuncuları burada yetiştirmeyi planladığı iddia edildi. Ali Koç, başkanlık seçimleri sürecinde de pilot takım uygulamasını devreye sokabileceklerinin sinyallerini vermiş ve Avrupa’dan bir takım alabileceklerini dile getirmişti.

Comolli’nin imzası rötar yaptı

Fenerbahçe’nin yeni sportif direktörü Comolli’nin bugün planlanan imza töreni yarın saat 14.00’e ertelendi. Bu rötarın Fenerbahçe’nin teknik direktör arayışlarıyla ilgili olduğu öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler