Ford Mustang yenilendi

Markanın 1964‘ten beri ürettiği Mustang‘in en son 2015 yılında 6. nesil modeli üretilmişti. Şimdiler de ise Ford bu modeli yeniledi ve 7. nesil Mustang‘i satışa sunmaya hazırlanıyor.

Yayınlanma: 05.08.2017 - 19:34
Abone Ol google-news

Bu asfalt canavarı daha önceki tüm modellerinde aslan kükremesini andıran güçlü motor sesi ile ünlüydü. Eminim yolda Mustang‘i görüp de ikinciye bakmayan yoktur. Ama yenilenen bu modelin en belirgin özelliği sessiz moda sahip olması ve daha düşük motor sesi sayesinde fazla dikkat çekmemesi gibi duruyor. Bu özelliğin ortaya çıkışı ise oldukça dikkat çekici, ABD‘de bir Ford mühendisin  Shelby GT30 Mustang ile yolda giderken çok ses çıkardığı için polise şikayet edilmesi bu özelliği ortaya çıkarmış. Lakin 50 yıllık gelenek de çöpe atılmamış 2018 Ford Mustang‘in o efsane kükreyişi için spor ve track isminde iki mod geliştirilmiş.


Biraz da yeni Ford Mustang’in özelliklerine bakalım:
İki ayrı motor seçeneği ile gelen araç, 2.3 litrelik 4 silindirli ecoboost ve 5.0 litrelik V6 GT motor seçeneklerine sahip, ecoboost modelinde çift egzoz çıkışı varken, GT modelinde bu sayı 4 oluyor. Araç çift kavramalı 10 ileri otomatik şanzımana sahip, jantları ise 20 inc büyüklüğünde. Araç içerisinde 12.0 inclik navigasyonlu dokunmatik multimedya sistemi mevcut ve buna ek olarak, yaya algılama, şerit takip, otomatik frenleme ve sürücü yol asistanı özellikleri var.
2018 Ford Mustang‘in başlangıç fiyatları ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

PS Plus Ağustos oyunları artık indirilebilir


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler