iPhone modelleri neler olacak

iOS 11’in final sürümü, yeni iPhone modellerinin isimlerini de ortaya çıkardı.

Yayınlanma: 12.09.2017 - 19:01
Abone Ol google-news

Yeni iPhone modelleri ve iOS 11’in tanıtımına saatler kala önemli bir sızıntı gerçekleşti. Apple’ın yeni nesil işletim sistemi iOS 11’in Gold Master yani final sürümü sızdırıldı. Final sürümünün sızdırılmasıyla birlikte yeni iPhone modellerinin isimleri de ortaya çıkmış oldu.


Apple’ın bu sene 3 yeni iPhone modelini satışa sunacağı zaten bilinen bir gerçekti. Fakat bu 3 yeni iPhone’un iPhone 7s, iPhone 7s Plus ve iPhone 8 olacağı iddia ediliyordu. Öyle görünüyor ki geçtiğimiz günlerde de ortaya atılan bir iddiada olduğu gibi Apple artık “S” serisini devam ettirmeyecek. Zira sızdırılan iOS 11 sürümünün içerisindeki bilgiler de bu durumu doğrulyor.
Sızdırılan iOS 11 Gold Master sürümünden elde edilen bilgilere göre, yeni iPhone modelleri iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X isimleri ile tanıtılacak. Sizlerin de tahmin edebileceği üzere iPhone’un 10. yılına özel olarak tasarlanan iPhone modeli, iPhone X ismini taşıyacak. Zaten bu isim daha önce de sızdırılan raporlar arasında yer almaktaydı. Fakat genel kanı iPhone X ismi yerine iPhone 8 isminin tercih edileceği yönündeydi.

10. yıla özel iPhone; iPhone X


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler