Huawei G10, Mate 10 Lite adını mı alacak

Huawei Maimang 6’nın Avrupa’da Mate 10 Lite olarak satılacağı iddia edildi.

Yayınlanma: 22.09.2017 - 22:32
Abone Ol google-news

Şu arada teknoloji gündeminin en önemli başlıkları arasında Huawei’nin yeni tanıtacağı akıllı telefon modelleri de yer alıyor. Bilindiği üzere Çinli üretici uzun süredir yeni amiral gemisi modeli Mate 10 üzerinde çalışıyor. Ortaya atılan son iddialara göre Huawei, Mate 10’u 4 farklı versiyon halinde satışa sunacak. Bunların Lite, Mate 10, Pro ve Porsche Desing versiyonları olması bekleniyor.
Huawei’nin son günlerde sızdırılan bir diğer modeli ise Maimang 6. Genel olarak Huawei G10 ismi ile lanse edilen modelin, aslında G10 değil Mate 10 Lite olduğu iddia ediliyor. Bu iddianın kaynağı ise oldukça güvenilir bir isim olan Evan Blass.


Blass’a göre, Huawei G10 ya da Çin’deki ismi ile Maimang 6, Avrupa’da Mate 10 Lite ismi ile satışa sunulacak. Elbette bu durum henüz yetkili ağızlar tarafından doğrulanmış değil. İddialara göre, Çinli üretici Huawei G10 ismini böyle bir model için kullanmak istemiyormuş.
Bilindiği üzere Maimang 6, Huawei’nin 4 kameraya sahip ilk akıllı telefonu olacak. Cihazın hem önünde hem de arkasında çift ana kamera modülü bulunuyor.
Gücünü Kirin 659 yonga setinden alan cihaz sistemini 4GB RAM ile destekliyor. 64GB’lık dahili depolama alanına sahip olan Huawei G10, 3340 mAh gücünde ortalamanın üzerinde bir bataryadan besleniyor.

HMD, Nokia 8 modelinde değişikliğe gidiyor!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler