Need for Speed Payback çalıntı mı?

Need for Speed Payback çalıntı bir senaryoya mı sahip? İşte konu ile ilgili tüm detaylar ve diğer ayrıntılar.

Yayınlanma: 28.09.2017 - 23:42
Abone Ol google-news

Şu aralar EA Games ve Ghost Games’in yeni NFS oyunu üzerinde çalıştığı biliniyor. Need for Speed Payback ismi ile yayınlanacak olan yeni yapım oynanış dinamikleri haricinde senaryosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Peki bu senaryo bir yerlerden kopyalanmış olabilir mi?
Bir zamanlar Need for Speed serisi için çalışan Slightly Mad Studios’un CEO’su Ian Bell’e göre bu sorunu cevabı net bir şekilde “evet”. Zira Bell, verdiği bir röportajda şu söylemlerde bulundu.


“ Yeni Need for Speed oyununu bir düşünün. Bir şeyler yapmaya uğraşıyorlar. Senaryo anlamında farklı bir yorum getirmeye çalışıyorlar. Hani şu meşhur bir Hollywood filminde olduğu gibi bir senaryo. İşte bizim o meşhur Hollywood filmiyle önümüzdeki 6 yılı kapsayan önemli bir anlaşmamız var “
Öyle görünüyor ki Bell, Need for Speed Payback ile gelecek olan senaryo ağırlıklı hikaye modundan rahatsız. Çünkü Bell bu senaryonun açık bir şekilde Fast & Furios filminin kopyası olduğuna dikkat çekiyor. Zira bunu söyleyen sadece Bell değil.
Oyun sektöründeki bazı isimler de NFS Payback’in senaryosunun Fast & Furios filmlerinden alıntılarda bulunduğunu belirtmişti. EA Games’ten konu hakkında net bir açıklama gelmiş değil. Büyük bir ihtimalle bu konu daha fazla dallanmaması için herhangi bir açıklama da gelmeyecektir.

iPhone 8 Plus, video kaydında ne kadar başarılı?


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler