Gran Turismo Sport yayında

Gran Turismo Sport için merakla beklenen demo nihayet yayınlandı. İşte detaylar.

Yayınlanma: 11.10.2017 - 09:11
Abone Ol google-news

Polyphony Digital tarafından geliştirilen Gran Turismo Sport yakında raflardaki yerini alacak. PlayStation 4’e özel olarak geliştirilen araba yarışı simülasyonunun 18 Ekim’de satışa sunulması bekleniyor. Eğer bu yapım için 18 Ekim’e kadar beklemek istemiyorsanız, elinizi çabuk tutmanızda yarar var. Zira Gran Turismo Sport demosu bugün itibariyle PS Store üzerinden indirilebilir durumda.
Demonun boyutu yaklaşık olarak 43GB. Polyphony Digital eşine az rastlanır bir karar alarak demonun süre sınırlamalı olacağını açıklamıştı.

Yani bugün indirerek oynamaya başlayacağınız Gran Turismo Sport demosunu doya doya denemek için önünüzde 4 günlük bir süre bulunuyor. Zira 4 gün sonra yani 12 Ekim’de demo kendi kendini imha edecek. Şaka bir yana, 12 Ekim saat 16:00 itibariyle demonun erişime kapanacağı belirtilmişti. Şunu da dip not olarak belirtelim, bu demoyu oynayabilmek için kesintisiz bir internet bağlantısına da ihtiyacınız var.
Açıkçası Polyphony Digital’in bu hamlesi pek de doğru bir davranış değil. Zira oyunu satın almak isteyenlerin bir demo ile bunu test etmeleri en doğal hakları. Fakat bu zaman sınırlı demo anlayışı, Gran Turismo Sport’u 12 Ekim’den sonra almak isteyenler için açık bir dezavantaj. İyisi mi kafanızda böyle bir düşünce varsa, önümüzdeki şu 4 günlük süreyi demoyu deneyerek geçirmenizi tavsiye ederiz.
Apple’ın Haftanın Ücretsiz Uygulaması Son Buldu


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler