iPhone X yeni bir seri başlatacak

iPhone’un 10. yılına özel hazırlanan iPhone X birçok yeni özelliği iPhone serisine getirdi. iPhone X ile birlikte gelen bu yeni özelliklerden biri de OLED ekranlara geçişti.

Yayınlanma: 07.11.2017 - 21:15
Abone Ol google-news

iPhone X’in gördüğü yoğun ilgi göz önüne alındığında bu yeni özelliklerin işe yaradığı açıkça görülüyor. Bu durumun farkında olan Apple bu özelliklerin büyük bir kısmını gelecek telefonlarında da kullanacak.


Ünlü analist Ming-Chi Kuo’ya göre iPhone X özel tasarım bir telefondan çok yeni bir serinin ilk telefonu olacak. Amerikalı teknoloji devinin bundan sonra çıkaracağı amiral gemileri iPhone X’in özellikleri üzerine kurulacak. Bu yüzden şirketin önümüzdeki yıl bir değil iki tane OLED ekranlı iPhone çıkaracağı söyleniyor.
OLED ekranlı bu telefonların iPhone X’in halefi olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor. Kuo’ya göre önümüzdeki yıl çıkacak OLED ekranlı ikinci model daha büyük ekranlı bir iPhone X versiyonu olabilir. Yani iPhone 8 ve 8 Plus’ta olduğu gibi bundan sonra iPhone X serisi de bir standart bir de plus modelle satışa çıkabilir.

John Wick Chapter 3 için çalışmalar başlıyor


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler