Moto E5 orta segmente hitap ediyor

Lenovo tarafından satın alındıktan sonra, eskisine oranla çok daha aktif bir görünüm sergileyen Motorola, şu aralar yeni bir model tanıtmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sene satışa sunulan Moto E4’ün yenilenmiş hali olan Moto E5, tasarımsal anlamdaki farklılıkları ile ön plana çıkmayı başarıyor.

Yayınlanma: 17.01.2018 - 21:47
Abone Ol google-news

Motorola genel anlamda hala pazar ağını oturtabilmiş değil. Örneğin ülkemizde hala Motorola modelleri yaygın bir şekilde satılmıyor. Elbette bu durumun geçmişle ilgili bazı detayları da mevcut. Fakat bu başka bir yazının konusu.


Özellikle Amerika’da hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesine hitap eden Motorola, orta segment cihazlarıyla başarılı bir satış performansı sergiliyor. Üst segmentte rekabetin hayli yüksek dozajlı olmasından ötürü, orta segment Motorola için daha garanti bir liman diyebiliriz.
Geçtiğimiz sene satışa sunulan ve kullanıcılar tarafından da oldukça rağbet gören Moto E4, bazı düzenlemeler ile tekrardan satışa sunulacak. Yalnız bazı ufak farklılıklarla. Serinin yeni telefonu Moto E5 ismini taşıyacak. Parmak izi okuyucusu ise telefonun ön kısmından, arka kısmına taşınacak. Motorola, parmak izi okuyucusu kısmına kendi logosunu koyacak. Yani bir başka değişle, telefonun arkasında bulunan Motorola logosu, parmak izi okuyucusu olacak.
Motorola henüz Moto E5 fiyatı ya da çıkış tarihi ile ilgili net bir açıklamada bulunmuş değil. Telefonun sızdırılan son görseline aşağıdan göz atabilirsiniz.

Brainco ile zihninizi farklı bir şekilde kullanın – CES 2018


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler