Trabzonspor'a ırçılık suçlaması

Kadro dışı kaldıktan sonra affedilen Kevin Constant'ın avukatının, 'ırkçılık ve adam kayırma' suçlamasıyla Trabzospor'u FIFA'ya şikayet etmeye hazırlanıyor.

Yayınlanma: 04.04.2015 - 12:18
Abone Ol google-news

İzinsiz olarak Batum'a giden, burada sigara ve alkol kullanırken görüntülenen Kevin Constant, teknik direktör Ersun Yanal tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ısrarlarına rağmen öğrencisini affetmeyen Yanal’ın inadı geçtiğimiz gün kırılmış ve Gineli futbolcu affedilmişti.

“KISITLAMA GETİRDİNİZ”

Habertürk'ün haberine göre; Trabzonspor, 27 yaşındaki yıldızın A takımla yapılan idmanlara katılabileceğini açıklarken, olayın perde arkasından bir kriz daha çıktı. Bir aydır kadro dışı olan Constant’ın durumu avukatına bildirdiği öğrenildi.

Konuyu araştıran avukatın, ırkçılıktan, adam kayırmadan ve başkalarına izin verilip Constant’a kısıtlama getirilmesinden dolayı Trabzonspor’u FIFA’ya şikayet etmeye hazırlandığı bildirildi.

YÖNETİM SAVUNMAYA GEÇTİ

Bunu duyan yönetimin, Constant’ı ikna etmeye çalıştığı ifade edildi. “Olay sandığınız gibi değil. Kesinlikle ırkçılık yok. Constant izinsiz Batum’a gittiği için kadro dışı kaldı” diyen bordo-mavili kurmayların, avukatı görüşmek için Trabzon’a çağırdığı belirtildi. Her iki tarafın Pazartesi günü bir araya geleceği ve Constant konusunda görüşeceği öğrenildi.

BU NASIL AF?

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz gün teknik direktör Ersun Yanal’la bir görüşme yapmış daha sonra da Kevin Constant’a af çıkmıştı.

Dünden itibaren A takımla çalışmalara başlaması beklenen Gineli yıldız, yine kendisine verilen program doğrultusunda ayrı bir sahada idman yaptı. Constant, avukatla yapılacak görüşmeye, yani Pazartesi gününe kadar yalnız başına çalışmalarını sürdürecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler