"Demirtaş'ın Tunceli'de Erdoğan'ın gerisinde olması akla yatkın durmuyor"

Gazeteci Gürkan Hacır, AA'nın verilerinin akla yatkın görünmediğini belirterek, "Tunceli'de şu anda Cumhurbaşkanlığı'nda İnce yüzde 56, Erdoğan, yüzde 21, Demirtaş yüzde 19. Demirtaş'ın Tunceli'de üçüncü olması akla yatkın durmuyor" dedi.

Yayınlanma: 24.06.2018 - 20:35
Abone Ol google-news
<video:1007901>

Gazeteci Gürkan Hacır, CNN Türk'teki Seçim 2018 Özel programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hacır şunları söyledi:

Biz burada Anadolu Ajansı'nın verilerini analiz ediyoruz. Erdoğan'ın oy oranı yüzde 60 ile başladı, bu oran yüzde 55'lere kadar indi. AA'nın daha önceki seçimlerdeki açıklamalarını da göz önüne aldığımızda dramatik düşüşler görülüyor. Muhalefet partilerindeki veriler AA'nın ki ile örtüşmüyor. Şu anda analiz yapmak için erken. Muhtemelen HDP barajı geçecek. Tunceli'de şu anda Cumhurbaşkanlığı'nda İnce yüzde 56, Erdoğan, yüzde 21, Demirtaş yüzde 19. Demirtaş'ın Tunceli'de üçüncü olması akla yatkın durmuyor. Muharrem İnce de Yalova'da geride görünüyor. Bu veriler bize "acaba sağlıklı değil mi?" diye kafamızda soru işaretleri oluşturuyor. Analiz yapmak için 1-2 saate ihtiyacımız var.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler