TEM'de tatil dönüşü çilesi!

Ramazan Bayramı tatilinin ardından İstanbul'a dönmek için yola çıkan tatilciler TEM otoyolunda yoğunluğa neden oluyor.

Yayınlanma: 03.08.2014 - 21:37
Abone Ol google-news

TEM Otoyolu İzmit geçişinde trafik yoğunluk nedeniyle zaman zaman durma noktasına geldi.

Bayram tatilini memleketleri ve tatil bölgelerinde geçirenler yarının işgünü olması nedeniyle İstanbul istikametine doğru dönüşe geçenler yollarda yoğunluk oluşturdu.

TEM Otoyolunun İzmit geçişindeki Kandıra gişeleri, Bekirdere, Gültepe ve Dilovası Rampası ile viyadüklerde trafik zaman zaman durma noktasına geldi.

Trafikte yaşanan yoğunluk nedeniyle İstanbul istikametine doğru trafik ekipleri sayısı arttırıldı.

Trafik yetkilileri sürücülerin aşırı hız, hatalı sollama ve yakın takipten kaçınmaları yönünde uyarılarda bulunuyor. TEM Otoyolunun Ankara istikametinde ise trafik akıcı bir şekilde seyrediyor.

TOPÇULAR İSKELESİ'NDE YOĞUNLUK

Yalova’daki Topçular Feribot İskelesi’nde de yoğunluk yaşanıyor.   Topçular Feribot İskelesi’nde zaman zaman yoğunluğa neden olan tatilciler, “Beklenen bir yoğunluktu. Her yıl aynı şekilde oluyor” dedi. 

İDO normalde sefer yapan 12 arabalı vapur sayısını 17’ye çıkartarak yoğunluk için önlemini aldı. Araçlar iskelede alanı doldururken araçlar, yaklaşık 10-15 dakika sıra bekledikten sonra araba vapuruna alınıyorlar. Topçular iskelesindeki yoğunluğun gece geç saatlere kadar devam etmesi bekleniyor


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler