Erdoğan'a mangolu kutlama

Erdoğan'ın dün gerçekleşen göreve başlama törenine katılan Bangladeş Planlama Bakanı Mustafa Kemal, başbakanın yolladığı 100 kilo mangoyu Ankara'ya getirdi.

Yayınlanma: 10.07.2018 - 14:45
Erdoğan'a mangolu kutlama
Abone Ol google-news

Recep Tayyip Erdoğan'ın dün gerçekleşen göreve başlama törenine yurt dışından çok sayıda resmi görevli katıldı. Bangladeş'i temsilen ise Planlama Bakanı Mustafa Kemal Ankara'yı ziyaret etti.

Bangladeş basını, Başbakan Şeyh Hasina'nın, Erdoğan'ı kutlamak için hediye olarak 100 kilo mango gönderdiğini yazdı. Bangladeş'te yayımlanan Financial Express gazetesi, haberine "Bangladeş Erdoğan'ı mangoyla kutladı" başlığını atarken, Daily Star gazetesi "Hediye Erdoğan'ın yemin töreninden önce kendisine verilecek" dedi. 

Türkiye'deki büyük marketlerde 1 adet mangonun fiyatı gün itibariyle 9.90 Türk Lirası.

 

Bangladeş Başbakanı Şeyh Hasina (üstte solda), 2012 senesinde Türkiye'yi ziyaret etmiş, dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'la temaslarda bulunmuştu.

Bakan Mustafa Kemal, yanında getirdiği 100 kilo meyveyi, törenden önce Erdoğan'a ileteceğini ifade etti ancak mangoların akıbeti konusunda bir açıklama yapılmadı. Katarlı bir iş insanı da, Türkiye'deki seçimleri kutlamak amacıyla, 3 Katarlıya çekilişle araba dağıtacağını duyurmuştu.

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler