FOX TV ile yolları ayrılan Sedat Bozkurt'tan açıklama

FOX TV Ankara temsilcisi olan tecrübeli isim Sedat Bozkurt kanal ile yollarını ayırdı. Bozkurt çok sayıda destek mesajı aldığını belirterek, "Bir kez daha anladım ki, doğru yoldayım ve burada yalnız değilim" dedi.

Yayınlanma: 11.08.2018 - 11:09
Abone Ol google-news

Uzun yıllardır FOX TV'nin Ankara temsilciliğini başarıyla yürüten tecrübeli isim kanalla  yollarını ayırdı. Bozkurt'un yerine FOX TV'nin Ankara haber müdürü Tülay Öçten getirildi.

BOZKURT'TAN AÇIKLAMA

Twitter hesabından açıklama yapan Bozkurt, ayrılma kararını doğrulayarak, "Evet dün Fox ile yollarımız ayrıldı. Yönetim bir karar alarak benimle yollarını ayırmak istemiş. Bana aktardıkları gerekçe yeni yönetim şemasındaki kadrosuzluktu. Zaten, ortaya bu irade konduktan sonra gerekçenin önemi de yok. Gün boyunca gelen yüzlerce mesaj ve telefonla büyük bir gurur ve mutluluk yaşadım. Bir kez daha anladım ki, doğru yoldayım ve burada yalnız değilim. Destekleriniz için minnettarım..." dedi.

Deneyimli gazeteci Sedat Bozkurt, 2007’den bu yana Fox Haber Ankara Temsilcisi olarak görev yapmaktaydı. Bir süre Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcılığı da yapan Bozkurt, Mezunu olduğu Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinde Öğretim Görevlisi olarak da çalıştı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler