Kaftancıoğlu, köşe yazarı Özışık'ı özür dilemeye davet etti

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık'ın yazısında 'Erdoğan çorabını dahi aday gösterse bu CHP’ye tur bindirir' sözlerine sert tepki gösterdi.

Yayınlanma: 16.11.2018 - 16:32
Abone Ol google-news

Halka hakaret eden Özışık'tan özür dilemesini isteyen Kaftancıoğlu, " Yazıyı, Erdoğan’ın çorabı seviyesine indirgenen AKP'li adayların takdirine bırakarak mücadelemizin halkı aşağılayan, halka hakaret eden bu anlayışla olduğunu bir kez daha hatırlatmak isteriz" dedi. 

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu'nun açıklaması:

"Türkiye Gazetesi yazarı Süleyman Özışık’ın şahsım ve partimle ilgili alışkanlık haline getirdiği yalan haberlerine hiç yanıt vermedim, bundan sonra da vermeyeceğim. Ancak vatandaşı, İstanbul halkını, aşağılamasına sessiz kalmamız mümkün değil. 
 
14.11.2018 tarihli yazısında geçen "Bir defa şunu açık ve net olarak söyleyeyim. Recep Tayyip Erdoğan değil İstanbul’a aday olmak, af buyurunuz ama çorabını dahi aday gösterse bu CHP’ye tur bindirir” ifadesinden ötürü Türkiye Gazetesi ve yazarı derhal İstanbullulardan özür dilemelidir.  
 
Yazıyı, Erdoğan’ın çorabı seviyesine indirgenen AKP'li adayların takdirine bırakarak mücadelemizin halkı aşağılayan, halka hakaret eden bu anlayışla olduğunu bir kez daha hatırlatmak isteriz. Birilerine yaranmak için halka hakaret etmekten çekinmeyen bu şahıslarla mücadelemiz her koşulda devam edecek."

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler