AVM'lerde uyuşturucu satışı iddiası: 3 kişi tutuklandı

Kartal'da, Alış veriş merkezleri(AVM) ve plazalarda uyuşturucu satışı yaptıkları ileri sürülen 3 kişi gözaltına alındı. Polisteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, sevk edildikleri Anadolu Adliyesi'nde mahkemece tutuklanarak Maltepe Cezaevi'ne gönderildi.

Yayınlanma: 13.12.2018 - 23:01
Abone Ol google-news

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ile Mobil Park ekipleri, Soğanlık Orta Mahalle D-100 yan yolda uyuşturucu madde satışı yapıldığı ihbarını aldı. Ekipler, Soğanlık Metro İstasyonu yakınında ihbarda eşkâlleri belirtilen kişilere yönelik çalışma başlattı.

Ekipler, 3 şüphelinin olduğu aracı durdurmak istedi. Ancak bu kişiler durmayarak araçlarıyla kaçmaya başladı. Polisle yaşanan kovalamaca sırasında araç kaza yaparak durdu. Şüphelilerden 2'si yaya olarak kaçmayı başarırken 1 kişi ise yakalanarak gözaltına alındı. Bir süre sonra kıstırılan diğer 2 kişi de yakalandı.

ÇOK SAYIDA SABIKLARI DA VAR

Şüphelilerin üzerinde ve araçlarında yapılan aramada, beyaz metal renkli klipsli paketler halinde 23 paket satışa hazır uyuşturucu madde, 'Line' diye tabir edilen toz kokain, çok sayıda cep telefonu ile uyuşturucu satışından elde edildiği anlaşılan10 bin lira ele geçirildi.

Kartal Asayiş Büro Amirliği'ne getirilerek sorgulamaları yapılan şüpheliler; M.G, Y.E.K ve G.G.'nin, sahte para, otomobil hırsızlığı, cinsel saldırı, tehdit suçlarından sabıkaları oldukları belirlendi.

Şüphelilerin, X-RAY cihazlarında fark edilmediği ileri sürülen beyaz metal renkli klipsli paketlere doldurarak içeriye soktukları uyuşturucuyu AVM'lerde sattıklarının belirlendiği öğrenildi. Polisteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, sevk edildikleri Anadolu Adliyesi'nde mahkemece tutuklanarak Maltepe Cezaevi'ne gönderildi.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler