Ahmet Kural'a 5 yıl istendi

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun oyuncu Ahmet Kural tarafından darp edilmesine ilişkin yürütülen soruşturma İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tamamlandı.

Yayınlanma: 19.12.2018 - 21:53
Abone Ol google-news

 

Savcılık, Kural’ın “Hakaret”, “Tehdit” ve “Basit yaralama” suçlarından 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını istedi. İddianamede şüpheli Kural’ın ifadesine özetle yer verildi. Kural’ın tartışma sırasında Gençoğlu’na, “Git buradan seni öldürürüm. Dışarı çıkmayacaksın. Sen dayak istiyorsun. Bak şimdi neler oluyor” şeklinde sözlerle tehdit ve hakarette bulunduğunun belirtildiği iddianamede Sıla Gençoğlu’nun basit tıbbi müdahale ile giderilebilir mahiyette yaralanmasına neden olduğu aktarıldı.

6 saniyelik fark

Hazırlanan iddianamede Kural’ın avukatı tarafından soruşturma dosyasına 3 Aralık’ta, müştekinin olaydan 18 saat sonra çekildiği iddia edilen görüntülerin yer aldığı bir CD, müştekinin avukatının ise 5 Aralık’ta bu videonun orijinal hali olduğu öne sürülen bir CD sunduğu kaydedildi. Dosyada bulunan tüm CD kayıtlarına dair bilirkişi incelemesi yaptırıldığı anlatılan iddianamede, taraf avukatlarının sunduğu CD’lerdeki kayıtlar arasında 6 saniyelik fark bulunduğu belirtildi.

İddianamede, 3 kişinin tanık sıfatıyla dinlenildiği kaydedildi. Sıla’nın ilk muayenesini yapan doktor Cem Mumcu, Sıla’yı muayene ettiğini, vücudunda ekimoz ve ödemler gördüğünü aktardı. Sıla’nın asistanı Hande Kızıl da Sıla’nın vücudundaki morlukları ve kızarıklıkları gösteren fotoğrafları kendisinin çektiğini söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler