Milli Piyango çıkarsa Metrobüs alma hayali olan vatandaş ilk kez konuştu!

İstanbul, Eminönü’nde yapılan bir sokak röportajında Milli Piyango’nun kendisine çıkması halinde bir metrobüs alacağını söyleyen Mehmet Bahattin Çağış, kısa süre içerisinde sosyal medyada izlenme rekoru kırdı. Metrobüs alma hayali olan Çağış, ilk kez Best FM’de Adem Metan’ın sunduğu “Adem Metan Show” programında konuştu.

Yayınlanma: 28.12.2018 - 14:01
Abone Ol google-news
<video:1183764>

Yaklaşık beş yıldır Beylikdüzü-Çağlayan arasında yolculuk yaptığını söyleyen Çağış, en büyük hayalinin metrobüste oturarak işe gitmek olduğunu yineledi.

Kendi röportajının sosyal medyada ilgi ile izlendiğini arkadaşlarından öğrendiğini söyleyen Metrobüs yolcusu Çağış, “Röportaj sonrası eve geldim birden telefonlarım çalmaya, mesajlar almaya başladım. İlk önce bir arkadaşım aradı. Verdiğim röportajın çok komik olduğunu söyledi. Nerede gördüğünü sorunca ‘sosyal medyada’ dedi. Sonra iş yerimden müdürüm aradı ‘biz seni iş yapmaya yolluyoruz sen röportaj veriyorsun’ diye takıldı.” ifadelerini kullandı.

METROBÜS YETKİLİLERİ KENDİSİNE ULAŞMAK İSTİYOR

Çağış’a, programın sunucusu Adem Metan, röportaj sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden Metrobüs yetkililerinin kendisine ulaşmak isteğini söyledi. Metrobüs yolcusu Çağış, “Buna çok sevindim. Umarım bundan sonra oturarak yolculuk yaparım” şeklinde konuştu.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler