70 milyon TL tam bilete çıktı... İşte şanslı numaralar

Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi başladı. Milli Piyango İdaresi tarafından, geçtiğimiz yıllarda gece yarısı yapılan milli piyango yılbaşı özel çekilişi bu yıl erkene alındı. 70 milyon TL'yi kazandıran numaralar belli oldu.

Yayınlanma: 31.12.2018 - 11:06
Abone Ol google-news

Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi başladı. Milli Piyango İdaresi tarafından, Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinin erken başlayacağı duyurulmuştu. Geçtiğimiz yıllarda gece yarısı yapılan milli piyango yılbaşı özel çekilişi bu yıl erkene alındı. 

Milli Piyango'nun canlı yayın sayfasından canlı olarak takip edebilirsiniz.

SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

 ÇEKİLİŞİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

Milli Piyango İdaresi tarafından yapılacak yılbaşı özel çekilişi öncesinde resmi bir açıklama yayınlandı. Açıklamaya göre 70 milyon TL tutarındaki büyük ikramiye ile 7 Milyon TL ve iki adet amorti numaralarının çekilişleri yapıldı.

İşte Milli Piyongo tarafından yayınlanan açıklama: 

"İdaremizce gerçekleştirilecek olan 31 Aralık 2018 (Yılbaşı 2019) özel çekilişi, İdaremiz Anıttepe Binası çekiliş salonunda saat 15:00'da başlayacaktır. 70 Milyon TL tutarındaki büyük ikramiye ile 7 Milyon TL ve iki adet amorti numaralarının çekilişleri 20:00 ile 20:30 arasında yapılacaktır.

Saat 15:00'dan itibaren değerli basın mensuplarımız çekilişimize katılarak ses ve görüntü alabileceklerdir.

Yılbaşı özel çekilişimiz, bütün çekilişlerimizde olduğu gibi halkımıza açık olacak, çekiliş heyeti ve noter gözetiminde gerçekleştirilecek olup, çekilişimize tüm halkımız davetlidir"

 ÇEKİLİŞİN NEDEN ERKEN YAPILACAĞI BELLİ OLDU

İlk kez 29 Temmuz çekilişinde sayısal makinelerden bilet satışına başlayan Milli Piyango, bu makinelerin çalışma şekli nedeniyle yeni yıl büyük ikramiye çekilişini saat 20.00’de yapacak. Sayısal makinelerde yeni yılın yeni bilet açılışının yapılabilmesi için çekilişin erken olması gerektiğini belirten yetkililerin verdiği bilgiye göre daha önce gece yarısı yapılan z çekiliş saat 03.00’te son buluyordu. Kontrollerin yapılması geciktiğinden 9 Ocak biletleri satışa sunulamıyordu. Saatin erkene alınmasıyla bu sorun çözüldü.

Amorti rakamları ise 4 ve 9 oldu.

70000000 TL ikramiye kazanan numaralar

7615536 (İstanbul)

7000000 TL ikramiye kazanan numaralar

9915188

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler