Mancini: Ben sihirbaz değilim!

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor'u 2-1 yendikleri karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Yayınlanma: 24.11.2013 - 09:55
Abone Ol google-news

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısına katılan Mancini, Sivasspor ile oynadıkların karşılaşmanın zor geçtiğini belirterek, "Zor bir ekibe karşı oynadık. Zaten kolay geçmeyeceğini biliyorduk ama iyi oynayan bir Galatasaray vardı. 10 kişi kaldığımızda biraz sıkıntılar yaşadık ama onun haricinde iyi mücadele ettik" dedi.

İtalyan teknik adam, önlerinde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde zorlu Real Madrid maçı olduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Takdir edersiniz orada oynamak kolay olmayacak. Oraya gideceğiz, kendimiz gibi, Galatasaray gibi maçımızı oynayacağız. Daha sonra Juventus maçı var. Juventus maçında bizim galibiyetten başka şansımız yok. Onlara galibiyet ve beraberlik yeteceği için otomatikman şansları biraz daha fazla gözüküyor. Ancak burada kimse yanlış anlamasın. Kimse Galatasaray bu gruptan çıkamaz diye yorumlamasın. Tabii aynı şekilde son maçta iki skor bize yararsa, ibre bize döner."

RIDVAN DİLMEN YILDIZ FUTBOLCUYA ÇOK SERT ÇIKTI! İŞTE O SÖZLER...

Takımda duran topların kullanımı konusunda yaşanan sorunlarla ilgili bir soru üzerine Mancini, "Bir kere şuna açıklık getireyim. Kimin ne yapacağıyla ilgili her şey açık. Sahada da çocuklar yok, profesyonel oyuncular var. O yüzden Drogba topu almıştır, kullanmıştır. Selçuk aynı şekilde topun başına geçmiştir, kullanmıştır" değerlendirmesinde bulundu.

DROGBA GECEYE DAMGASINI VURDU! YEDEK KULÜBESİNDE BAKIN NELER YAŞANDI!


"Ben sihirbaz değilim"

Roberto Mancini, takımın ne zaman hazır olacağına yönelik bir soruyu şöyle yanıtladı:

"Ben sihirbaz değilim, bir teknik direktörüm ve yeni gelen bir teknik direktörüm. Futbolcuları tanımak, kulübü tanımak için belli bir zamana ihtiyacım var. Diğer taraftan her zaman kazanamazsınız. Futbol her sonuca açık bir oyun, kaybedebiliyorsunuz da. Tabii önemli olan 3 puan. Mesela kaybettiğimiz Fenerbahçe ve Kopenhag maçlarında saha içinde iyi pozisyon alan ve takım oyununu oynayan bir Galatasaray vardı. Ancak tabi futbolda 3 puanı aldığınız zaman iyi konuşuluyor."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler