Yandaşlar kapıştı: Yiğit sen kimin adamısın?

Erdoğan'ın danışmanlarından Yiğit Bulut ile AKP yandaşı Yeni Şafak gazetesinin Ankara Temsilcisi Abdulkadir Selvi, Twitter'da birbirine girdi.

Yayınlanma: 03.10.2014 - 17:20
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Yiğit Bulut, AKP yandaşı Yeni Şafak gazetesi Ankara Temsilcisi Abdulkadir Selvi, Twitter'da tartıştı.

Abdulkadr Selvi'nin, CNN Türk'te yayınlanan "Ne oluyor?" programında Diyarbakır Milletvekili Altan Tan'a yönelik söylediği sözler üzerine, HDP basın bürosundan yapılan yazılı açıklamada, “Bir basın kuruluşu temsilcisinin, halkın seçilmiş temsilcisine karşı bu tür bir yaklaşım içerisinde olması son derece üzücü ve düşündürücüdür” denilmişti.

İşte bu gelişmeler üzerine Yiğit Bulut Twitter'daki hesabında bir açıklama yaptı. Selvi için yapılan açıklamayı "linç kampanyası" olarak niteleyen Bulut daha sonra "sözde gazeteci" ifadesini kullandı ve "seçilmişlere hakaret etmesini asla kabul edemeyiz, siyasi görüşünü yüzde 1 paylaşmasak bile..." dedi. Bulut, Nüfuz ticareti yaparak sözde gazetecilik yapan hiçkimse, siyasi görüşü ne olursa olsun, seçilmişe hakaret edemez" dedi.

SELVİ'DEN SALVOLAR: KİMİN ADAMISIN?

Selvi'nin Bulut'a yanıtı yine Twitter üzerinden oldu. Selvi, Yiğit Bulut'un hak ettiği cevabı alacağını belirterek; "Benimle Ergenekoncular uğraştı geziciler uğraştı paralelciler uğraştı şimdi de Yiğit Bulut... Eyvallah etmem Yiğit Bulut hakettği cevabı alır. Ergenekoncular Erdoğan'ı devirmek isterken kapatma davasında 27 Nisan muhtırasında ben yine buradayım peki Yiğit Bulut neredeydi? Erdoğan'ı ve Erbil'i savunduğum Cnn'deki proğramdan Erdoğan'ın danışmanı Yiğit Bulut rahatsız olmuş Yiğit sen kimin adamısın? Benim nüfuz ticaretine ihtiyacım yok Ak partiden önce de Yeni Şafak'taydım şimdi de Yiğit olmayan adam sen kendine bak" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler