Özkahya sınıfta kaldı

G.Saray-Sivas maçında 4 kırmızı kart çıkaran ve çaldığı düdüklerle çok eleştirilen Halis Özkahya gözlemcisinden kırık not aldı, ilk yarıyı kapattı.

Yayınlanma: 25.11.2013 - 10:06
Abone Ol google-news

Sarı-kırmızılı takımın Arena’da Sivasspor ile yaptığı maçta verdiği kararlarla hakem Halis Özkahya bir anlamda oyunun da önüne geçti. İlk yarıda Dany ve Ümit’i, ikinci yarıda Da Costa ile Cicinho’yu kırmızı kartla oyun dışı bırakan Özkahya, maç içindeki verdiği ve vermediği kararlarıyla da çok tartışıldı. Otoriteler, Özkahya’nın gösterdiği kırmızı kartların en az ikisinin hatalı olduğu görüşünü savunurken, G.Saray’ın ilk golünde de Aydın’a yapılan faulü hakemin “Es” geçtiğini savundu. Tüm bu gelişmelerin ardından gözler MHK’ya çevrilmişti.

“DİNLENDİRME” KARARI

UEFA Hakem Komitesi Üyesi ve MHK Danışmanı Jaap Uilenberg’in de Arena’da izlediği karşılaşmada Halis Özkahya’nın gözlemcisi Kadir Tozlu, FIFA kokartlı hakeme 7.4 verdi. Yani bu not “Sınıfta kaldı” anlamı taşıyordu ve karşılığı ise tam 6 hafta dinlendirilmeydi. Bu durumda Halis Özkahya ligin ilk yarısının kalan bölümünde ve sezonun ikinci yarısının da ilk haftasında düdük çalamayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler