Rekor zamma tepki yağıyor: Türkiye'yi sıfırlama hazırlığı

Cumhurbaşkanlığı bütçesine yapılan büyük zamma tepki yağıyor...

Yayınlanma: 13.10.2014 - 13:10
Abone Ol google-news

Ağustos ayında yapılan seçimlerin ardından Çankaya Köşkü'ne çıkan Recep Tayyip Erdoğan için, Cumhurbaşkanlığı bütçesinde yüzde 97 artış yapıldı. Bütçede yapılan bu artış sosyal medyada büyük tepki ile karşılandı. Özellikle memur maaşlarına yapılan düşük orandaki artış ile kıyaslanan görülmemiş zamma tepki büyük.

KÖŞK'E GÖRÜLMEMİŞ ZAM: TAM YÜZDE 97...

İşte sosyal medyadaki tepkilerden bazıları:

@Kirtisoglu: 2015 yılı bütçesinde Cumhurbaşkanlığı bütçesine yüzde 97 zam yapılmış. Başbakanlığın bütçesi ise düşürülmüş. Erdoğan nereye, para oraya..

@YVR08: 2015 bütçesindekamuya artışyüzde 8.3 olarak iken Cumhurbaşkanlığı bütçesi yüzde 97 oranında artırılarak 201.5 milyondan 397 milyona çıktı!

@soran_7: -2015 bütçesinde Cumhurbaşkanlığı bütçesi yüzde 97 artar ve level atladık, yeni Türkiye. - yaw he he.

@mstyrbjorn: Cumhurbaşkanlığı bütcesinin yüzde 97 arttırılması ve HSYK bütcesinin yüzde 25 azaltılması..Bu ülkede her şey güç için.Hizmet ile alakası yok

@ArifSuaydin: Cumhurbaşkanlığı bütçesi %97 artmış. Yazıyla yüzde doksan yedi!..

@LutfuTurkkan: Memura, işçiye emekliye % 4 zam verirken dünyaları bağışlamış gibi görünen Erdoğan, Cumhurbaşkanı olunca kendi bütçesini %97 arttırdı.

@Teorisyen: Aha 2015 bütçesinde Köşk'ün bütçesi yüzde 97 arttırılıp 497 milyar olmuş. Türkiye'yi sıfırlama hazırlığı sanırım...

@kozaksahin: @cumiwitter @cumhuriyetgzt ülkemde kara lastikle okula giden çocuklar varken.cumhurun bütcesi daha önemli.çok yaşa padışahım

@ahmet21dmr: @cumiwitter @cumhuriyetgzt Ortûlû odenekten çetelere verdigi paralari artik açiktan CB bûtçesinden verecek.Tabiki artirilmiş bûtçe lazim..!

@fatihcarkaci: @cumiwitter hakkım son kuruşuna kadar haram olsun

@turabunal: @cumiwitter @cumhuriyetgzt yüzde bin zam yapsın isterse ama Allah aşkına meydanlarda nara atacağına işine baksın ne olur.

@sorpiksultan: @cumiwitter @cumhuriyetgzt %97 zamla ne yapacaksınız bay erdoğan? kimse sormuyosa ben soruyorum.

@zafergayretli: @cumiwitter artık aç mezarı olan ülkemde bütün gariban ve aç olan insanların çoluğun çocuğun hepsinin ekmeği bunların kursağında...

@LyLaksakaL: @cumiwitter @cumhuriyetgzt az olmus 100% olmaliydi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler